Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

08-08-2016

Mūzikas festivāls „Cross Point”


2016.gada 3.septembrī no plkst 22.00 līdz 6.00, biedrība „LJ Klubs” organizē mūzikas festivālu „Cross Point”. Šī pasākuma mērķis ir apzināt mūsu pilsētā dzīvojošos, talantīgos cilvēkus un veidot priekš viņiem platformu, kur viņi var radoši izpausties un iepazīstināt ar sevi.

Festivāla organizatori ir savas pilsētas patrioti. Dzimuši un dzīvo Daugavpilī. Sadarbojas ar daudzām pilsētas nevalstiskajām organizācijām, kas festivāla ietvaros ir sadarbības partneri, piemēram, Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils pilsētas komitejas Jaunatnes nodaļa, Daugavpils Mākslinieku apvienība, deju studijas, kā arī festivāla organizēšanā tiks iesaistīti brīvprātīgie jaunieši. Organizatoru mērķis pulcēt jauniešus, saliedēt tos un ieviest jaunu trendu, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu un radošumu.

Festivālā laikā notiks diskotēka, uzstāsies iluzionisti un dejotāji. Pasākuma apmeklētājiem būs pieejamas divas zāles. Pirmajā tiks spēlēta Breaks/ Drum & Bass stila mūzika, savukārt otrajā - House/ Techno muzika.  Visi dalībnieki varēs pavadīt laiku muzikālā un radošā gaisotnē.

Pasākumu atbalsta: Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Aleksandrs Ivanovs 
25651181, 20070529 




Atpakaļ