Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

19-05-2016

Vasaras izaicinājums jauniešiem – lasi un apgūsti angļu valodu!


Latgales Centrālās bibliotēkas ASV Informācijas centrs sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi piedāvā jauniešiem iespēju piedalīties vasaras lasīšanas izaicinājumā “3Men_&_the_BoOKs”. Izaicinājuma programma ietver iepazīšanos ar trīs prominentu ASV autoru – Teodora Dreizera, Frānsisa Skota Ficdžeralda un Edgara Alana Po – biogrāfijām un daiļdarbiem.

Darbs pie lasīšanas izaicinājuma notiks divās grupās, vienai grupai strādājot jūnijā un otrai – augustā. Grupas tiksies divreiz nedēļā apspriest izlasīto, dalīties iespaidos, smelties jaunu informāciju un iedvesmu tālākai lasīšanai.

Programma paredzēta jauniešiem vecumā no 16 līdz 20 gadiem. Dalība programmā ir bez maksas, iepriekš piesakoties. Pieteikumus ar dalībnieka vārdu, uzvārdu, vecumu, izglītības iestādes nosaukumu, telefonu un e-pastu lūgums sūtīt uz e-pastu natalija.oseverova@lcb.lv līdz 2016. gada 3. jūnijam. Vietu skaits grupās ir ierobežots.

Gaidām visus interesentus, kas vēlēsies atsaukties ASV Informācijas centra lasīšanas izaicinājumam! Izmantojiet iespēju iegūt dziļāku izpratni par ASV literatūru, kultūru un vēsturi, kā arī uzlabot angļu valodas prasmes, interesanti un lietderīgi pavadot brīvo laiku vasaras mēnešos!

Informāciju sagatavoja:
LCB ASV Informācijas centra koordinatore
Natālija Oševerova
Tālr.: 65422483
e-pasts: natalija.oseverova@lcb.lv




Atpakaļ