Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

15-03-2016

Ģimenes diena 20.martā


2016.gada 20.martā, pirmssvētku nedēļā, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina uz kārtējo ĢIMENES DIENU. Mazajiem un lielajiem vēstures un mākslas cienītājiem būs lieliska iespēja apskatīt muzeja ekspozīcijas un tikties ar talantīgo kokamatnieku Vladimiru Piperu.

 

Pavasarī, kad daba mostas un uzplaukst visā krāšņumā, cilvēka sirds alkst pēc smalkā skaistuma, kas atrodams ik uz soļa. Taču ne tikai daba ir spējīga uz brīnumskaisto lietu radīšanu – tas ir pa spēkam ikvienam no mums. Atliek vien ļaut iedegties radošai dzirkstij un pielikt nedaudz pūļu.

Lielisks cilvēka roku radītā krāšņuma paraugs ir Daugavpils 10. vidusskolas kokamatniecības pulciņa (vad.-Vladimirs Pipers) dalībnieku darbu izstāde “Kokamatniecība miniatūrā”, kas tiek eksponēta muzejā. Ģimenes dienas dalībniekiem būs unikāla iespēja ne vien apskatīt šo un daudzas citas interesantas izstādes, bet arī tikties ar talantīgo mājturības skolotāju un kokamatniecības pulciņa vadītāju Vladimiru Piperu, kurš atklās daudzus kokamatniecības mākslas noslēpumus.

Ģimenes dienas sākums un tikšanās ar V.Piperu izstādē “Kokamatniecība miniatūrā”– plkst.13.00, pēc tam visiem muzeja apmeklētājiem būs iespēja apskatīt ekspozīciju “Daugavpils novada kultūrvēsture”, interjera izstādi “Pagātnes reveranss”, izstādi “Ceļš uz dievnamu”, izstādi “Nauda ar Latvijas dvēseli. Lats”, dabas ekspozīciju, kā arī mākslinieku grupas "Pazarh" izstādi "Kā dzimst Gaisma..."

Ieejas biļete: EUR 1,42 visai ģimenei neatkarīgi no cilvēku skaita.

Esiet laipni gaidīti! 




Atpakaļ