Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

18-01-2016

2016. gadā abonētie preses izdevumi pilsētas bibliotēkās


2016. gadā Daugavpils publiskās bibliotēkas piedāvā saviem lietotājiem 180 dažādus periodiskus izdevumus. Tie ir laikraksti un žurnāli latviešu, krievu un angļu valodā par visdažādākajām tēmām – sabiedrība, politika, ekonomika, vēsture, veselība, literatūra, māksla, mode, dzīves stils, māja un dārzs utt.

 

Par aktuāliem notikumiem valstī var lasīt nacionālajos laikrakstos “Diena”, “Latvijas Avīze” un “Neatkarīgā Rīta Avīze”, savukārt informāciju par pilsētas un novada aktualitātēm sniedz reģionālie laikraksti – “Latgales Laiks” un “Vietējā Latgales Avīze”, kā arī avīzes krievu valodā – «Сейчас», «Миллион», «Наш Город».


Kultūras dzīves norises atspoguļo žurnāli “Figaro”, “Latvijas Arhitektūra”, “Mūzikas Saule” un “Teātra Vēstnesis”. Ļoti plaši bibliotēku krājumā ir pārstāvēti lasītāju iecienītie populārzinātniskie žurnāli – “Ilustrētā Pasaules Vēsture”, “Ilustrētā Zinātne”, “Zvaigžņotā Debess”, “Discovery”, “National Geographic” u.c.


Biznesa un ekonomikas nozari pārstāv žurnāli “Forbes”, “Kapitāls”, “Ir Nauda”, kā arī laikraksts “Dienas Bizness”. Neiztrūkst arī praktisku padomu žurnāli – “Praktiskais Latvietis”, “Praktiskie Rokdarbi”, “Čaklās Rokas”, “Dari Pats” utt.


Arī šogad turpinām abonēt mūsu lasītāju iecienītos sieviešu žurnālus – “Santa”, “Una”, “Ieva” un “Lilit”. Ļoti plašs ir arī bērniem un jauniešiem domāto žurnālu klāsts – “Sīrups”, “Avene”, “Zīlīte”, “Ilustrētā Junioriem”, “Egmont” izdevniecības žurnāli utt.


Pilns 2016. gadā abonētās periodikas saraksts pieejams šeit. Būsiet laipni gaidīti pilsētas bibliotēkās, lai iepazītos ar jaunāko presi!



Informāciju sagatavoja:
LCB galvenā bibliotekāre
Inga Gedžūne
Tālr.: 65476344
e-pasts: inga.gedzune@lcb.lv




Atpakaļ