Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

15-01-2016

Noskaidroti bibliotēkas rīkotā bērnu un jauniešu radošo darbu konkursa uzvarētāji


2015. gada izskaņā Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) ASV Informācijas centrs aicināja bērnus un jauniešus piedalīties radošo darbu konkursā “Happy Snowman”. Dalībniekiem tika piedāvāts atspoguļot sniegavīra Ziemassvētku piedzīvojumus trīs radošās izpausmēs – oriģinālos zīmējumos, angļu valodā sacerētās pasakās un īsfilmās.

LCB ASV Informācijas centra koordinatore Natālija Oševerova pateicās skolēniem par aktīvo piedalīšanos un skolotājiem – par audzēkņu sagatavošanu un konsultēšanu konkursa gaitā. Savukārt Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes angļu valodas metodiķe Ilona Ustinova atzinīgi novērtēja konkursa darbu māksliniecisko un saturisko kvalitāti, skolēnu radošumu un oriģinalitāti, kā arī teicamās angļu valodas zināšanas.

Kopumā konkursā piedalījās 87 dažāda vecuma skolēni un 29 skolotāji – konsultanti. Katrs konkursa dalībnieks saņēma piemiņas balvu no LCB ASV Informācijas centra, savukārt uzvarētājiem tika pasniegtas īpašas godalgas. Konkursa laureātu saraksts – šeit.

 

LCB ASV Informācijas centrs pateicas Daugavpils Izglītības pārvaldei par veiksmīgu sadarbību un atbalstu konkursa rīkošanā.

 

Informāciju sagatavoja:

LCB galvenā bibliotekāre

Inga Gedžūne

Tālr.: 65476344

e-pasts: inga.gedzune@lcb.lv




Atpakaļ