Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

30-12-2015

Sākam Jauno gadu ar komēdijām – ilgdzīvotājām!


Daugavpils teātris aicina ievadīt Jauno gadu ar vecām, labām komēdijām. Janvārī uz Daugavpils teātra skatuves atgriezīsies izrādes, kuras ir pierādījušas sevi, izturot laika pārbaudi. Tās ir divas komēdijas krievu valodā – „Biznesa klases palāta” un „Melu detektors”.

„Biznesa klases palāta” notiks 13. janvārī plkst. 18.30. Izrādes režisors I. Lūsis par šo komēdiju ir izteicies sekojoši: „Mūsdienīga komēdija bez morāles un didaktikas. Par cilvēku vājībām un centieniem dzīvot normālu dzīvi. Tā ir situāciju komēdija labākajās tradīcijās. Pilna negaidītu pavērsienu, dažādu sakritību un, protams, muļķīgu, naivu un smieklīgu situāciju. Izrāde domāta izklaidei un atpūtai.”

Savukārt pirms komēdijas „Melu detektors” apmeklējuma, Daugavpils teātra komanda vēlas pabrīdināt, ka skatītāji var tikt pakļauti nelielai hipnotiskai ietekmei un krietnai devai humora. Izrāde notiks 16. janvārī plkst. 18.00.

Biļetes uz šīm izrādēm maksā tikai 4.99 EUR.  Tās nopērkamas, kā parasti, Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv.

Sāksim Jauno gadu kopā, novērtējot veco!

 

Jūsu Daugavpils teātris




Atpakaļ