Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

10-12-2015

Māla mākslas centrs aicina uz svētku bazāru!


Ziemassvētki un Jaunais gads ir brīnumu un prieka dāvāšanas laiks. Daugavpils Māla mākslas centrs līdz 14.janvārim aicina apmeklēt izstādi-pārdošanu “Svētku bazārs”, kur ikviens noteikti varēs sameklēt unikālu dāvanu svētkos.

“Svētku bazārā” tiek piedāvāts plašs mākslas darbu klāsts no monumentālām akmens skulptūrām līdz smalkiem Ziemassvētku suvenīriem. Izstādes apmeklētājus priecēs Daugavpils mākslinieku darinātie keramikas svečturi, kuros ievietotās sveces dāvās gaišumu un sirdsmieru svētku gaidīšanas laikā, rosīgās namamātes varēs novērtēt māla traukus, kuros pagatavojami un pasniedzami visgardākie svētku galda mielasti, bet brīnumskaistās keramikas vāzes un citi dekori, kas plašā klāstā ir piedāvāti bazārā, varēs izrotāt ikvienas mājas. Smalkāku darinājumu cienītāji noteikti novērtēs skanīgos zvaniņus, laimes pakavus un daudzus jo daudzus citus svētku suvenīrus, kas nesīs priekus mīļo cilvēku mājās. Arī glezniecības cienītāji nav aizmirsti: izstādē skatāmi dažādā tehnikā un stilos veidoti glezniecības mākslas darbi, ko veidojuši Daugavpils mākslinieki.

“Svētku bazārs” gaida apmeklētājus Māla mākslas centrā (18.Novembra ielā 8) trešdienās – sestdienās no plkst.12.00 līdz 18.00, svētdienās – plkst.12.00-16.00.

Ieeja brīva! Būsiet laipni gaidīti!

Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno 2016.gadu!




Atpakaļ