Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

10-10-2011

Latvijas teātru, kino un televīzijas zvaigznes Daugavpils teātrī!


Latvijas teātru, kino un televīzijas zvaigznes Daugavpils teātrī  ar izrādi - "Sekss, laulības un šķiršanās amerikāņu gaumē" - 2011.gada 30.oktobrī plkst.19.00!

Izrādes pamatā ir intelektuālā humora meistara Vudija Alena luga. Autoram raksturīgā manierē notikumi attīstās ļoti negaidīti, un tos pavada asprātīgu joku un komentāru virkne.

Stāsts ir par izskaidrošanos Ņujorkas augstākajā sabiedrībā sakarā ar negaidīti gaismā nākušiem lugas varoņu seksuālās dzīves faktiem. Skatītājus, kā jau vienmēr Vudija Alena darbos, gaida pārsteigumiem bagāts fināls, bet, neskatoties uz humora pārpilnību, luga liek pārdomāt nopietnas lietas.

«Izrāde nav ieteicama cilvēkiem, kas, dzirdot vārdu sekss, sarkst. Bet, ja jums nav nekas pret veselīgu un pat cinisku humoru, jūs esat dzīves, stilīgu apģērbu, asprātīgu joku mīļotājs, tad izrāde būs jums pa prātam,» bilst izrādes režisors Oļegs Šapošņikovs.

Komēdijā «Sekss, laulības un šķiršanās amerikāņu gaumē» ir arī fantastikas, detektīva žanra un psiholoģiskas drāmas iezīmes. Iestudējuma oriģinalitāte atklājas tā žanrā - postpadomju telpā nav režisoru, kas strādātu Holivudas intelektuālās komēdijas stilā. 

 

Iestudējumā darbojas:


Advokāts Sems Rigss - Ivars Kalniņš
Psihoterapeite Filisa Rigsa - Svetlana Ivaņņikova

Rakstnieka sieva Kerola - Tatjana Lukašenkova

Baņķiera sieva - Elīna Mazkalne
Rakstnieks Hovards - Romāns Aronsons 

 

Biļešu iepriekšpārdošana Daugavpils teātra kasē (654 26520) vai www.bilesuparadize.lv




Atpakaļ