Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

12-10-2015

Daumanta Kalniņa Kvintets Daugavpilī


Šī gada 14.oktobrī plkst. 19:00 Daugavpils Vienības nama koncertzālē IV Mūzikas un mākslas festivāla „Daugavpils ReStArt 2015” ietvaros notiks Daumanta Kalniņa Kvinteta koncerts.

 

Jaunais un talantīgais latviešu dziedātājs un mūziķis Daumants Kalniņš savas izglītības gaitas sācis 1997. gadā, Rīgas Doma kora skolā, bet pavisam nesen tās beidzis Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, kur apguvis obojas spēli un džeza dziedāšanu. Savas karjeras laikā ir sadarbojies ar dažādiem vadošajiem mūziķiem un kolektīviem kā Latvijā, tā arī ārzemēs, piedalījies vairākos muzikālo teātru projektos, kā obojists ir piedalījies arī vairākos jauniešu pūtēju orķestru projektos. Pašlaik D. Kalniņš dzied Rīgas kamerkorī “Ave Sol”, komponē džeza dziesmas, uzstājas ar profesionālo pūtēju orķestri “Rīga”, muzicē šovā “Cabaret Bambaloo” klubā “Artelis”, kā arī vada džeza kvintetu. Kvinteta sastāvā: Daumants Kalniņš (balss), Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (klavieres), Toms Poišs (kontrabass), Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

 

Koncertprogrammā Daugavpilī skanēs Mārča Auziņa, Nika Gothama, Daumanta Kalniņa, Oskara Levanta, Telonija Monka, Kristapa Vanadziņa mūzika.

 

Biļetes: EUR 2,50; skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 1,50

 

Papildus informācija:

Aivars Broks

Kultūras atbalsta biedrība

t.: 26330061

 

Eleonora Kleščinska

Daugavpils pilsētas domes

Kultūras pārvalde

t.: 26390903

 

www.daugavpils.lv, www.kultura.daugavpils.lv, www.daugavpilsrestart.lv, www.vienibasnams.lv




Atpakaļ