Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

21-09-2015

Daugavpils teātra neticamās cenas diena: pārdotas 3095 biļetes!


17. septembris Daugavpils teātrī tika pasludināts par neticamās cenas dienu – vēl nebijušu akciju Daugavpils teātra vēsturē! Visas biļetes uz visām Daugavpils teātra septembra, oktobra, novembra izrādēm (izņemot pirmizrādes) bija pieejamas par vienu neticamu cenu – 2,99 EUR! Tā bija vienreizēja iespēja iegādāties biļetes gan sev, gan tuviem cilvēkiem par daudz zemāku cenu, turklāt izvēloties jebkuru vietu Daugavpils teātra zālē.  

 

Un cilvēki ļāvās šai akcijai ar visu sparu! Jau pirms plkst. 10.00 pie Daugavpils teātra kases sāka veidoties rinda, kura noturējās līdz pat kases darba laika beigām. Akcijas ietvaros tika pārdotas 3095 biļetes - 57% no tām Daugavpils teātra kasē un 43% internetā!

 

Der atgādināt, ka nevajag steigties izmest izmantotās biļetes, jo vēl aizvien spēkā ir arī cita šīs sezonas akcija - sakrājot piecas biļetes un uzrādot tās Daugavpils teātra kasē, sesto biļeti var iegādāties par īpašu cenu - tikai 2 EUR, kā arī dāvanā saņemt Daugavpils teātra Skatītāja karti, kas ir vēl viens šīs sezonas jaunums.

 

Daugavpils teātris izsaka milzīgu pateicību saviem apmeklētājiem gan par lielo atsaucību, gan pacietību, gaidot rindā! Varat būt droši, pārmērīga Daugavpils teātra apmeklēšana nav kaitīga jūsu veselībai!




Atpakaļ