Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

28-09-2011

DAUGAVPILIETE OLGA LAKSA LATVIJAS KARAOKE ČEMPIONĀTĀ 2011 IEGUVA UZREIZ DIVAS SPECIĀLBALVAS


Laika posmā no 1. jūnija līdz 11. septembrim norisinājās Latvijas karaoke čempionāts. Konkursa atlases notika: Aizkrauklē, Daugavpilī, Jēkabpilī, Limbažos, Ogrē, Ventspilī, Jelgavā un Rīgā. Konkursā piedalījās vairāk par 500 dalībniekiem un konkursu noskatījās vairāk par 10000 skatītāju.

 

Sestdien, 2011.gada 24. septembrī Union Pub Rīgā, Valdemāra 57/59 starp divdesmit labākajiem Latvijas karaoke dziedātājiem tika noskaidroti šī gada Latvijas karaoke čempioni. Konkursa tiesnešu lomā iejutās Viktors Lapčenoks, Andris Kivičs (Z-Scars), Normunds Jakušonoks, Atis Zviedris un citi.

 

Konkursa galveno balvu iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā karaoke konkursā; ceļojumu no Fortuna Travel 250 LVL vērtībā; demo albuma ierakstu no skaņu ierakstu studijas ANTEX no Viktora Lapčenoka – Latvijas dzīvās leģendas rokām ieguva Pema (Nadežda Mankevica) no Jelgavas un Ruslans Safiulins no Rīgas. Otro vietu un balvas: demo dziesmas ierakstu no skaņu ierakstu studijas Antex un balvas no www.mrkaraoke.lv ieguva Viktorija Anciferova un Kristaps Laucis. Trešo vietu un balvas no Antex un www.mrkaraoke.lv ieguva Anna Petrosjana un Kārlis Ešenvalds. Speciālās balvas no pilna servisa drošības aģentūras Operative ieguva Viktorija Anciferova.

 

Olga Laksa no Daugavpils ieguva uzreiz divas „Latvijas karaoke čempionāts 2011” speciālās balvas: balvu – Kristāla kauss no Union Pub un demo ierakstu no studijas Antex. Olga izturēja konkursa „Latvijas karaoke čempionāts 2011” atlasi š.g. 11.jūnijā Daugavpils pilsētas svētkos „Mana pils Daugavpils” kur jebkurš varēja piedalīties un iegūt iespēju cīnīties par balvām konkursa finālā.

 

Konkursa rīkotāji pateicas par atbalstu: Užavas Alus, Fortuna Travel, Antex, draugiem.lv, novonews.lv, Operative un radio Capital FM.

 

Konkursu „Latvijas karaoke čempionāts 2011” organizēja:

Mr Karaoke SIA, www.mrkaraoke.lv

Andris 27479478, mrkaraoke@inbox.lv

 

 




Atpakaļ