Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 14-05-2018

    Profesionālās pilnveides mācību seminārs bibliotekāriem

    31. maijā plkst. 9.30 Latgales Centrālās bibliotēkas nozaru literatūras sektorā (2. stāvā) notiks profesionālās pilnveides mācību seminārs “Inovatīvo prasmju ABC Latgales novada bibliotekāriem”. Tā mērķis ir paplašināt bibliotekāru zināšanas un prasmes saturīgu lasītveicināšanas aktivitāšu nodrošināšanā, tematisku pasākumu organizēšanā un popularizēšanā, sabiedrībai saistošu bibliotēkas pakalpojumu piedāvāšanā un mūsdienīgas komunikācijas veidošanā ar bibliotēkas lietotājiem.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    Daugavpils triatlonisti pirmie Latvijas čempionātā akvatlonā!

    13.maijā Jelgavā notika Mītavas kauss 2018 un Latvijas čempionāts akvatlonā.  Daugavpils triatlonisti veiksmīgi nostartēja un uz mājām atveda kausu par iegūto 1.vietu komandu kopvērtējumā.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    11. maijā Daugavpilī notika Latvijas Pašvaldību savienības 29. kongress (VIDEO)

    11. maijā ar Daugavpils teātra Latgales kongresa simtgadei veltītās muzikālās izrādes ,,Nūgrymušo pile” fragmentu ,,Lūgšana par Latviju” (pēc Franča Trasūna lugas) sākās Latvijas Pašvaldību savienības 29. kongress. Šī nozīmīgā pasākuma mājvietai tika izvēlēts Vienības nams.
    Otra lielākā valsts pilsēta uzņēma pašvaldību vadītājus no visas Latvijas.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    Daugavpils skan!

    Ar šādu devīzi Daugavpilī svinēs Pilsētas svētkus 4.-10. jūnijā. Klajā nācis Pilsētas svētku buklets, kur pieejama visa svētku programma.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

    Aktīva atpūta mūsdienās ir ļoti svarīga, jo ir vērojama tendence uz mazkustīgu dzīvesveidu, it īpaši bērnu un jauniešu vidū, tāpēc Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa organizē 1.jūnijā no plkst. 16.00 līdz 19.00 Daugavpils Centrālajā parkā pasākumu  „Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni”.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    LPS 29. KONGRESĀ PIEŅEMTA NORMATĪVISMA MAZINĀŠANAS CEĻA KARTE

    11. maijā valsts otrajā lielākajā pilsētā Daugavpilī notika Latvijas Pašvaldību savienības 29. kongress. Tā mājvietai bija izvēlēta pilsētas vēsturiskā centra dominante – Vienības nams un Daugavpils teātris.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    Ceļa pārvada būvniecība rit pilnā sparā (VIDEO)

    Daugavpilī atkal aktīvi būvē. Galvenais šīs sezonas būvniecības laukums, bez šaubām, ir jaunā ceļa pārvada izveide, kurš savienos Piena kombināta ciematu vai tā saucamo Slobodku ar Smilšu ielu pa taisno – virs dzelzceļa trases.

    Lasīt vairāk
  • 14-05-2018

    Aicina pieteikties reģionālā velo maršruta Nr. 35 “Daugavas loki” atklāšanas velobraucienos

    Lai popularizētu jauno reģionālo velomaršrutu Nr. 35 “Daugavas loki” un iepazīstinātu velotūristus ar tūrisma objektiem, kas aplūkojami braucot pa šo velomaršrutu, kā arī veicinātu riteņbraukšanu kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu, interesenti tiek aicināti pieteikties tā popularizēšanas velobraucienos, kas notiks šā gada 2. jūnijā un 29. jūlijā. Velobraucieni tiek rīkots reģionālā velomaršruta Nr.35 “Daugavas loki” atklāšanas pasākuma ietvaros. 

    Lasīt vairāk