Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 29-01-2018

    Dzīvokļa pabalstus izmaksās, ņemot vērā komunālo pakalpojumu faktiskos izdevumus

    Saskaņā ar grozījumiem Daugavpils pilsētas domes Saistošajos noteikumos  №47 "Daugavpils pilsētas pašvaldības Sociālie pabalsti", kuri  stājās spēkā 2017. gada 20. decembrī,  dzīvokļa pabalstu  piešķir apmērā ne vairāk par faktisko izmaksu apmēru (apkures un citu komunālo pakalpojumu apmaksai).  Dzīvokļa pabalstu nepiešķir maksājumu parādu segšanai un gadījumā, ja ir konstatēta pārmaksa, kuras apmērs pārsniedz noteiktā pabalsta apmēru.

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Sagatavoti darbam AS “Daugavpils satiksme” iegādātie autobusi

    AS “Daugavpils satiksme” speciālisti ir pabeiguši pagājušā gada decembra nogalē iegādāto autobusu sagatavošanu izbraukšanai Daugavpils pilsētas maršrutos.

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Februārī Rotko centrā akcijas cenas

    Svētdien 4. februārī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā jaunatklātās izstādes skatāmas par īpašām akcijas cenām.

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Daugavpilī uzturas delegācija no Beļģijas

    Daugavpils Domes Izglītības pārvalde uzņem 8 jauniešus un vienu pedagogu no Beļģijas koledžas Varegemā. 29. janvārī delegācija apmeklēja Daugavpils Domi, kur notika tikšanās ar Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētāju Jāni Dukšinski. Bija sagatavota prezentācija par pilsētu. 

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Sieviešu dienas Hokeja turnīrs!

    Tradicionālais Sieviešu dienas Hokeja turnīrs notiks arī šogad. 8.martā pulcēsimies Daugavpils Ledus Hallē, lai spēlētu hokeju un atbalstītu mūsu dāmas.

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Daugavpilī būs jauns foto objekts

    Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Igors Prelatovs uzskata, ka tādu vides objektu nekad nav par daudz. Tas piesaista gan daugavpiliešus, gan tūristus, cilvēki labprāt fotografējas un popularizē pilsētu. 

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Cietoksnī plāno ierīkot kempingu

    Pašvaldības speciālisti strādā pie pārrobežu projekta izstrādes ar mērķi piesaistīt finansējumu kempinga ierīkošanai Daugavpils cietoksnī.

    Lasīt vairāk
  • 29-01-2018

    Pirmklasnieku uzņemšana 2018./2019.mācību gadā

    Vecāki, kuru bērni nākamgad pošas uz pirmo klasi, jau var iepazīties ar Daugavpils pilsētas domes 2017.gada 8.decembra rīkojumu, kas apstiprina „Kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par izglītojamā uzņemšanu Daugavpils pilsētas vispārējās izglītības iestāžu 1.klasēs 2018./2019.mācību gadā”.

    Lasīt vairāk