Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 10-01-2018

    Daugavpils mājturības un vizuālās mākslas skolotāju izbraukuma seminārs

    Daugavpils pilsētas mājturības un tehnoloģiju skolotāji kopā ar vizuālās mākslas skolotājiem jauno 2018.gadu iesāka ar iedvesmojošu un iespaidiem bagātu pieredzes apmaiņas braucienu uz Līvāniem 3.janvārī.

    Lasīt vairāk
  • 10-01-2018

    Pakalpojuma tarifa projekts atkritumu poligonam “Cinīši”

     Sakarā ar SIA "Atkritumu apsaimniekošanas Dienvidlatgales starppašvaldību organizācija" (turpmāk – SIA AADSO) 2017. gada 29. decembrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk − Regulators) iesniegto sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu atkritumu poligonam "Cinīši", Demenes pagastā, 

    Lasīt vairāk
  • 10-01-2018

    Atskanēja “Baltkrievu koļadki”

                 Sestdien, 2018. gada 6. janvārī Vienības namā spilgti un aizrautīgi notika “Baltkrievu koļadki”, kurus organizēja Daugavpils Baltkrievu kultūras centrs (BKC). Mazie un lielie pilsētas iedzīvotāji jau kuru reizi iepazinās ar baltkrievu svētku Koļadi svinēšanas tradīcijām, piedalījās teatralizētā darbībā un Ziemassvētku atklātņu un suvenīru ar ažūra papīra aplikāciju (vicinanku) meistardarbnīcās.

    Lasīt vairāk
  • 10-01-2018

    Uzsākusies reģistrācija Ēnu dienai!

    Ēnu diena ir pasaulē atpazīsts un atzīts Junior Achievement  ( JA) karjeras izglītības pasākums skolēniem, kura mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju prasībām, sniegt ieskatu nozarēs, lai palīdzētu jauniešiem  izvēlēties piemērotu profesiju un izglītības ceļu, ievērojot arī   darba tirgus prasības. Latvijā Ēnu diena ir JA Latvija reģistrēta preču zīme

    Lasīt vairāk
  • 09-01-2018

    SIA ,,AADSO” iegādāsies dalīto atkritumu vākšanas mašīnu (VIDEO)

    Daugavpilī turpinās materiāli tehniskās bāzes attīstība, kura nodrošinās šķiroto atkritumu savākšanu. Eiropas projekta ,,Materiāltehniskās bāzes iegāde šķiroto atkritumu savākšanas sistēmas kapacitātes uzlabošanai” ietvaros operators SIA ,,AADSO” plāno iegādāties jaunu automašīnu dalīto atkritumu vākšanai. Tie būs kartona iepakojumi, papīrs, plastmasa, metāls, stikls.

    Lasīt vairāk
  • 09-01-2018

    Komunālās saimniecības pārvalde aicina pareizi utilizēt Jaungada egles (VIDEO)

    Kad paiet ziemas lielie svētki, no Ziemassvētku un Jaunā gada galvenā atribūta cenšas atbrīvoties ļoti ātri. Eglei, kas kalpojusi par mājas rotu, sāk birt skujas un pagalmos parādās izmestie skuju koki ar spīdīgajām rotājumu atliekām. Kā pareizi utilizēt egli?

    Lasīt vairāk
  • 09-01-2018

    Izveidosim Latvijas un Daugavpils Brīvības stāstu kopā!

    Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs Latvijas simtgades svinību ietvaros aicina pilsētas un novada iedzīvotājus kopīgi veidot izstādi „Brīvības stāsti: Latvijas vēsture – ģimenes vēsture”. Līdz 2018.g. 15.februārim ikviens var atnest interesantas vēstures liecības uz muzeju, tādējādi iekļaujot savas ģimenes stāstu valsts brīvības stāstā.

    Lasīt vairāk
  • 09-01-2018

    Notika pirmā preses konference 2018. gadā (VIDEO)

    9. janvārī Daugavpils Domē notika pirmā preses konference jaunajā gadā. Uzņēmuma “Daugavpils siltumtīkli” vadītājs Andrejs Kuzņecovs informēja par siltumenerģijas tarifu, Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns pastāstīja par aktualitātēm ielu tirdzniecībā.

    Lasīt vairāk