Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 20-10-2017

    Informācija par remontdarbiem

    SIA „Daugavpils ūdens” informē, ka laika periodā no 2017.gada 19.oktobra līdz 29.oktobrim  tiks turpināti remontdarbi (aku rekonstrukcija) Parādes, Cietokšņa un Ģimnāzijas ielās kanalizācijas kolektora renovācijas ietvaros.

    Lasīt vairāk
  • 20-10-2017

    Čehijas vēstnieku interesē ekonomiskā situācija Daugavpilī

    20. oktobrī Daugavpili apmeklē Čehijas vēstnieks Latvijā Miroslavs Koseks. Viņa vizīte pilsētā sakās ar tikšanos Daugavpils Domē. Ar vēstnieku tikās Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims. Bija sagatavota prezentācija par Daugavpili.

    Lasīt vairāk
  • 20-10-2017

    Īpašuma komisijas sēde

    2017.gada 23.oktobrī plkst.11.00

    Lasīt vairāk
  • 20-10-2017

    Lai darbs ir prieka un laimes avots

    Ir Daugavpilī dažas izglītības iestādes, kurās strādā potenciāli konkursa „SWEDBANK jaunais Daugavpils skolotājs” uzvarētāji, un viena no tām ir 9.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde – konkursa pastāvēšanas sešu gadu laikā jau otrā skolotāja kļūst par galvenās balvas, SWEDBANK dāvanu kartes, īpašnieci. Neesmu pārliecināta, ka spēsim atklāt, kur slēpjas iestādes panākumu atslēga, bet uzzināt, no kurienes nāk un kurp dodas šī gada konkursa uzvarētāja Inga Sivicka, gan varēsim.

    Lasīt vairāk
  • 20-10-2017

    Sestdien 21. oktobrī plkst. 16.00 Rotko centrā bezmaksas koncerts "MARKS ROTKO. SKAŅU AINAVAS"

    Šo sestdien 21. oktobrī plkst. 16.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centra koncertzālē tiks atskaņots viens no trim projekta „Marks Rotko. Skaņu ainavas” koncertiem eksperimentālā mūzikas dueta „Endless Roar” izpildījumā. 

    Lasīt vairāk
  • 20-10-2017

    Poļu kultūras centram - 20

    Daugavpilī dzīvojošie poļi pagājušā gadsimta nogalē ierosināja izveidot Poļu kultūras centru un 1997. gadā ar pilsētas Domes atbalstu tika dibināta jauna pašvaldības iestāde – Poļu kultūras centrs. Tā mērķis ir popularizēt poļu valodu un kultūru, Polijas un Latvijā dzīvojošo poļu vēsturi, kā arī poļu nacionālo mantojumu, tādēļ centra pamatdarbība norit ap un par „kultūras mantojumu” ļoti plašā izpratnē. Galvenie funkcionēšanas virzieni ir identitātes un vēsturiskās atmiņas saglabāšana.

    Lasīt vairāk
  • 19-10-2017

    Pilnveidojas Daugavpils ceļu infrastruktūra (VIDEO)

    Bez sakārtota ceļu tīkla nav iespējama pilnvērtīga pilsētas izaugsme. Šī gada aprīlī domes sēdē tika pieņemts lēmums par pilsētas 13 ielu posmu ar grants segumu asfaltēšanu.  Pārbūvējamās ielas atrodas privātmāju rajonos Viduspoguļankā, Ruģeļos, Nīderkūnos un Grīvā. Projekta realizācija ļauj uzlabot transporta kustības organizāciju, komfortu, būtiski uzlabo mikrorajonu iedzīvotāju dzīves kvalitāti. 

    Lasīt vairāk
  • 19-10-2017

    Apmācības “Profesiju un Karjeras apziņas maiņa XXI. gadsimtā”

    19. oktobrī pasākuma „Profesiju virpulī atrast savējo!” noslēguma diena. Pasākumu organizē Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa, Karjeras nedēļas ietvaros.

    Lasīt vairāk