Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 22-02-2017

    Daugavpilī svinēs Masļeņicu

    Daugavpilī 25.februārī svinēs Masļeņicu. Tradicionālā Masļeņicas svinēšana notiks Vienības laukumā no plkst. 12.00. Folkloras kolektīvu koncerts, cienāšana ar pankūkām un citiem gardumiem, spēles un citas izklaides, kā arī salmu lelles, kas simbolizē ziemu, dedzināšana – to visu sagatavoja pasākumu organizātori - Krievu kultūras centrs. Svētku viesi – profesionālais kolektīvs „Ļubo-milo” («Любо-мило») no Krievijas.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Drošību, cieņu un atbildību veicinošie pasākumi Daugavpils Saskaņas pamatskolā

    2016./2017.mācību gadā, lai veicinātu atbalstu pozitīvai uzvedībai (APU), ieviesām jaunus un turpinājām par tradīciju kļuvušus pasākumus. APU komanda piedāvāja dažādas aktivitātes, lai veicinātu lietderīgu brīvā laika pavadīšanu starpbrīžos, daudzveidīgas noskaņojuma dienas, kuras saistītas ar apģērbu un skolas formas nēsāšanu, drošības dienas un akcijas.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Skolu direktori no Rīgas pēc jaunas pieredzes atbrauca uz Daugavpili

    Daugavpilī ieradās liela Rīgas izglītības darbinieku delegācija, tie bija skolu direktori un Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāvji.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Apzaļumotāji sagatavojuši Daugavpils vasaras sezonas rotu (VIDEO)

    Starpsezonas laikā daba vienmēr izskatās drūmi, bet pilsēta – nepievilcīgi. Taču paies pavisam īss laiks, un pilsētas ainava mainīsies līdz nepazīšanai. Uz Pilsētas svētkiem, kura šogad svinēs savu 742. dzimšanas dienu, ielas, alejas, skvēri un parki tiks ietērpti svētku rotā. Otrdien, 21. februārī, notika Daugavpils mēra Jāņa Lāčplēša tikšanās ar pašvaldības  speciālistiem, kuri ir atbildīgi par pilsētas apzaļumošanu un noformējumu.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Romāns Streļčuks – jaunās paaudzes galda tenisists

    Š.g. februāra vidū notika Rīgas domes kausa izcīņas starptautiskās sacensības galda tenisā jauniešiem, kurās saviem spēkiem ar Igaunijas, Lietuvas, Lielbritānijas u.c. valstu pārstāvjiem mērojās arī Daugavpils Centra vidusskolas 5.b klases skolnieks Romāns Streļčuks. Latvijas sportistu vidū savā vecuma grupā (2005.g. dzimušie un jaunāki zēni) viņš uzrādīja visaugstāko rezultātu, bet sacensībās kopumā ieguva 15.vietu.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Treknā ceturtdiena

    Ir klāt pēdējais ziemas mēnesis un tuvojas arī Lielais gavēnis, kas noslēgsies ar Lieldienām.  Poļu kultūras centrs un Latvijas Poļu savienības Daugavpils nodaļa „Promieņ” aicina Jūs apmeklēt Treknās ceturtdienas pasākumu, kas notiks 23.februārī plkst. 17:30 Poļu namā, Varšavas ielā 30.

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Izsludināta Latgales NVO projektu programma 2017

    Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs š.g. 21.februārī izsludina "Latgales NVO projektu programmu 2017", kuras mērķis ir veicināt pilsoniskās sabiedrības iniciatīvas, iedzīvotāju līdzdalību un starpkultūru dialogu, tai skaitā mazākumtautību darbu Latgales plānošanas reģionā. 

    Lasīt vairāk
  • 21-02-2017

    Ģimenes dienā muzejā sagaidīsim pavasari!

    Turpinot labu tradīciju, 26.februārī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas ielā 8) ikviens interesents tiek aicināts uz ĢIMENES DIENU.

    Lasīt vairāk