Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 09-11-2016

    Muzejs aicina uz mūzikas un mākslas svētkiem!

    Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas priekšvakarā, 2016. gada 16. novembrī plkst. 15.00, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (Rīgas ielā 8) sadarbībā ar I.Kozakēvičas Latvijas Nacionālo kultūras biedrību asociāciju (LNKBA) tiek atklāta mākslas izstāde „Mēs dzīvojam Latvijā”. Atklāšanas pasākuma viesus sagaida burvīga dāvana Valsts svētkos – izcilā pianista, LNKBA priekšsēdētāja Rafi Haradžanjana koncerts! 

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Ziemas izstāžu sezonas atklāšana Rotko centrā

    Valsts svētku priekšvakarā, 17. novembrī plkst. 16:00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā jaunā ziemas izstāžu sezona iemirdzēsies ar sešiem jauniem pasaules projektiem.

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa Daugavpils publiskajās bibliotēkās

    Sākot ar 14. novembri, Latgales Centrālajā bibliotēkā (LCB) un filiāles norisināsies ikgadējā Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa, kas ļauj ikvienam interesentam iepazīt Ziemeļvalstu literatūru, kultūru un tradīcijas.

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Daugavpilī turpina attīstīt atpūtas zonas

    Pamatojoties uz Komunālās saimniecības pārvaldes ierosinājumu Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta speciālisti ir izstrādājuši jaunu parku izveides koncepciju Daugavpils teritorijā. Šo koncepciju skatīja Pilsētbūvniecības un vides komisijas sēdē.

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Nākamā gada maijā Daugavpilī iestādīs 100 ozolus

    Daugavpils Dome ir saņēmusi Latgales plānošanas reģiona iesniegumu par ieceri Daugavpilī iestādīt 100 ozolus par godu Latvijas valsts un Latgales kongresa simtgadei. Šo jautājumu skatīja Pilsētbūvniecības un vides komisijas sēdē.

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Piedalies jauniešu pasākumā „Esi patriots”

    Latvijas Neatkarības proklamēšanas dienas svinības ietvaros, Daugavpils pilsētas Jauniešu dome sadarbībā ar biedrību “Esi pirmais” organizē pasākumu “Esi patriots”.

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Atgādinājums par ūdensvada un kanalizācijas sistēmu nodrošināšanu pret aukstumu

    SIA „Daugavpils ūdens” brīdina māju īpašniekus, namu pārvaldniekus, ekspluatējošas organizācijas un pilnvarotas personas, ka par ūdensvada ievadu, kanalizācijas izlaižu un ūdens skaitītāju mezglu sagatavošanu darbam ziemas apstākļos ir atbildīgs Klients (Ministru kabineta noteikumu Nr. 174 “Noteikumi par sabiedrisko ūdenssaimniecības pakalpojumu sniegšanu un lietošanu” p.36 ).

    Lasīt vairāk
  • 08-11-2016

    Daugavpils DzKSU kļuvis pilsētniekiem pieejamāks (VIDEO)

    Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām nav jāpaskaidro, ko nozīmē jēdziens „vides pieejamība”. Daugavpils dome pēdējo gadu laikā ir pievērsusi lielu vērību tam, lai cilvēki ar invaliditāti varētu netraucēti pārvietoties pa pilsētas ielām un iekļūt visās iestādēs, it īpaši tajās, kas ir pašvaldības pakļautībā. Ar izvirzīto uzdevumu iestādes veiksmīgi tiek galā. Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums apsaimnieko daudzdzīvokļu mājas un cenšas palīdzēt tiem iedzīvotājiem, kuriem ir nepieciešams uzņēmuma atbalsts.

    Lasīt vairāk