Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 09-06-2016

    Daugavpils Domē apskatāmi Latvijas skaistākie ozoli

    Foto izstāde “Latvijas skaistākie ozoli” tapusi pateicoties uzņēmuma “Ozols grupa” izsludinātajam konkursam. Piedalījās gan profesionāli foto mākslinieki, gan amatieri. 

    Lasīt vairāk
  • 09-06-2016

    Apmeklētājiem ir liela interese par Šmakovkas muzeju

    Šā gada 3. jūnijā Daugavpilī atklātais Šmakovkas muzejs piesaista lielu apmeklētāju uzmanību. Jau pirmajā muzeja darbības dienā, 4. jūnijā, muzeju apmeklēja 74 , un svētdien, 5. jūnijā, - 58 interesenti. Kopš atklāšanas muzejā  jau ir pabijuši 216 interesenti. Taču kopējais apmeklētāju skaits ir 475, jo pirms atklāšanas muzeju bija iespējams apmeklēt dažādām delegācijām. 

    Lasīt vairāk
  • 09-06-2016

    Ciemos Krāslavas “Pīlādzītī”

    Lasīt vairāk
  • 08-06-2016

    Daugavpilī šajā vasarā darbojas deviņpadsmit bērnu nometnes

    Šogad 1.jūnijā savas durvis atvēra 9 pašvaldības organizētās vasaras nometnes bērniem vecumā no 6-14 gadiem. Daugavpilī šajā vasarā darbojas deviņpadsmit bērnu nometnes, ko organizē Jaunatnes departaments, tajās varēs atpūsties  870 bērni. Jāatzīmē, ka visas ceļazīmes uz nometnēm jau ir rezervētas un jūnija mēnesim visas ceļazīmes ir izpirktas.  Bērnu nometnes laiks ir no plkst. 8.00 līdz plkst. 17.00 ar trīsreizējo ēdināšanu.                                                                                                                                              

    Lasīt vairāk
  • 08-06-2016

    Starptautiskais teātra festivāls „Telpa - Daugavpils”

    10. un 11. jūnijā Daugavpilī norisināsies Starptautiskais teātra festivāls „Telpa – Daugavpils”, kas kopš 2013. gada ir nozīmīga Daugavpils teātra tradīcija. Festivāls „Telpa - Daugavpils” kalpo par unikālu iespēju jauniem teātra māksliniekiem izpausties brīvā un radošā atmosfērā, iepūšot eksperimentāla teātra elpu pilsētas telpā. 

    Lasīt vairāk
  • 08-06-2016

    Informācija iedzīvotājiem par daudzdzīvokļu māju siltumenerģijas patēriņu

    SIA “DDzKSU” piedāvā iedzīvotājiem iespēju iepazīties ar daudzdzīvokļu māju energoefektivitātes salīdzinošām tabulām pirms un pēc māju renovācijas.

    Lasīt vairāk
  • 08-06-2016

    AS “Daugavpils satiksme” informē

    Lasīt vairāk
  • 08-06-2016

    Pilsētas svētkos Saules skola aicināja radoši darboties kartona „ZOODĀRZĀ

    Daugavpils pilsētas svētkos 4. jūnijā  DDMV „Saules skola” sadarbībā ar Daugavpils  uzņēmumu  „AIMAX” , kas Latvijas tirgū pazīstams  kā viens no lielākajiem  kartona iepakojumu, stendu un  konstrukciju ražotājiem,  „Izglītības pilsētiņā”  Rīgas ielā piedāvāja akciju  ZOODĀRZS . Ŗīgas ielas un Cietokšņa ielu krustojumā  pie Baznīcas skvēra bija izvietota telpisku objektu – dzīvnieku modeļu - ekspozīcija, bet blakus darbojās radošās darbnīcas.

    Lasīt vairāk