Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 12-02-2016

    Muzikāls detektīvs bērniem „Lielais noslēpums” Daugavpils teātrī

    9. martā Daugavpils teātrī viesosies radošā apvienība „Teātris un ES” ar muzikālu izrādi bērniem „Lielais noslēpums”

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Pieminekļa “Latvijai-100” metu konkursā piešķirta 2. vieta un divas 3. vietas

    12. februārī Daugavpils Domē notika metu konkursa vērtēšanas komisijas sēde. Komisijā ir Daugavpils Domes un Daugavpils novada pārstāvji, mākslinieki un arhitekti.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Daugavpils iedzīvotāji apspriež promenādes izbūves koncepciju (VIDEO)

    11. februārī Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē tika prezentēta koncepcija „Jauno Stropu mikrorajona promenādes un mehānisko transporta līdzekļu novietnes izbūve pie pilsētas pludmales”. Runa ir par pastaigu vietu un atpūtas zonu izveidi gar Lielā Stropu ezera krastu aptuveni 3 km garumā no Daugavpils reģionālās slimnīcas līdz pludmalei „Stropu vilnis”. Pagājušā gada augustā pirmais ar šo koncepciju iepazinās pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis.  Viņš izteica savas piezīmes un priekšlikumus, kā arī vērsa uzmanību uz to, ka ir nepieciešams iespējami ātrāk padarīt gājēju celiņu pieejamu iedzīvotājiem.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Pavasara skola bērniem "Lieldienu palete"

    Biedrība „ERFOLG” ar Vācijas Federatīvās Republikas Iekšlietu ministrijas

    atbalstu organizē pavasara bērnu etnisko skolu „Lieldienu palete”

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Baltijas karatē čempions

    Lietuvas pilsētā Radvilišķi notika Baltijas karatē čempionāts, kurā piedalījās sportisti no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Latvijas Olimpiskās komitejas projekts “Sporto visa klase” Daugavpils 16.vidusskolā

    Š.g. 8.februārī mūsu skolā projekta “Sporto visa klase” ietvaros notika Sporta svētki, kuri sākās ar enerģisku deju 8.B klases skolēnu izpildījumā. Viņi ir skolas zibakcijas uzvarētāji un pilsētas konkursa “Mēs esam talantīgi” laureāti.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    Janvāra rēķini par siltumenerģiju Daugavpilī būs tikai nedaudz lielāki nekā pirms gada

    Janvāra rēķini par patērēto siltumenerģiju Daugavpilī būs tikai nedaudz lielāki nekā pirms gada, neskatoties uz to, ka šī gada pirmais mēnesis bijis salīdzinoši daudz aukstāks nekā pērn. Ja pērn janvāra vidējā temperatūra bija mīnus 1,4 grādi, tad šogad - mīnus 9,1 grāds pēc Celsija. Pērn vidējā maksa par dzīvokļu kopējās platības viena kvadrātmetra apsildi diennaktī bija 1,46 eiro, tad šogad - 1,74 eiro.

    Lasīt vairāk
  • 12-02-2016

    TV raidījums "Dienas kārtībā" 12.02.2016

    Pagājušā gada darba rezultātus policisti pārrunāja tikšanās laikā ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi. Policijas galvenie uzdevumi bija un ir sabiedriskās kārtības nodrošināšana administratīvajā teritorijā, pilsētas pašvaldības deputātu pieņemto noteikumu un lēmumu izpildes kontrole. Tomēr laiks ievieš savas korekcijas, izvirzot jaunus uzdevumus: mūsdienīgu un efektīvāku vadības metožu, kā arī tehnisko līdzekļu, tai skaitā video novērošanas sistēmas, izmantošana pārkāpumu novēršanai un cīņai ar pārkāpējiem, sadarbība ar valsts un municipālajām struktūrām.

    Lasīt vairāk