Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-10-2015

    Savu 30. dzimšanas dienu pūtēju orķestris „Daugava” nosvinēja ar jubilejas koncertu (VIDEO)

    15. oktobrī Latviešu kultūras centra koncertzālē skanēja ovācijas. Publika aplaudēja katram kolektīvam – svētku koncerta dalībniekam, taču īpaši sirsnīgi tika uzņemta svētku vaininieka – Daugavpils profesionālā pūšamo instrumentu orķestra „Daugava” – uzstāšanās. Šogad tas svin savu 30. jubileju. Tieši šim notikumam bija veltīts svētku koncerts, kas pulcēja pilnu zāli. Orķestris  dibināts 1985. gadā. Pie tā diriģenta pults ir stāvējuši Viesturs Lazdiņš, Voldemārs Skutelis, Roberts Saulevičs, bet kolektīva pirmais mākslinieciskais vadītājs un diriģents bija Raimonds Igolnieks. Viņš vadīja orķestri 24 gadu garumā, par nopelniem pilsētas un valsts labā viņš ir apbalvots ar Goda daugavpilieša titulu. 

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Izzinot Daugavpili UNESCO nedēļā

    Daugavpils pilsētas 2.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde ik gadu piedalās UNESCO nedēļā, un arī šis gads nebija izņēmums. Šogad nedēļa noris no 12.oktobra līdz 18.oktobrim, un tās laikā iestādes audzēkņi centās izzināt un iepazīt Daugavpili pagātnē un mūsdienās, kā arī salīdzināt, kā ir mainījies mūsu pilsēta.

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Notiks izmaiņas autotransporta kustības režīmā pilsētas Centra mikrorajonā

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Iedzīvotāju ievērībai!

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Jekterinas Andrejevas dzejas krājuma prezentācija Latgales Centrālajā bibliotēkā

    20. oktobrī plkst. 14.00 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) pasākumu telpā tiks prezentēts Jekaterinas Andrejevas dzejas krājums «Вечный зов». Izdevumā iekļautas autores poētiskās atmiņas par nostaigāto dzīves ceļu, tā būtiskākajiem pagriezieniem un sastaptajiem cilvēkiem, kas atstājuši paliekošas pēdas viņas sirdī.

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Fantāzijas portrets Latgales Centrālajā bibliotēkā

    20. oktobrī plkst. 17.30 Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) Periodikas lasītavā tiks atklāta jaunā dzejnieka un fotomākslinieka Fre’Dari’Co izstāde “Fantāzijas portrets”

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Durvis, aiz kurām vienmēr būs kāds pārsteigums

    Viena no trim konkursa „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2015” uzvarētājām un Swedbank dāvanu kartes 150 eiro vērtībā īpašniecēm ir Daugavpils Vienības pamatskolas skolotāja Ruta Kumpiņa, un šodien mums ļauts ieskatīties aiz durvīm, kuras glabā dažus jaunās pedagoģes dzīves mirkļus, domas un sajūtas...

    Lasīt vairāk
  • 16-10-2015

    Kā 10. vidusskolas audzēkņi gāja lūkoties Daugavpils teātra aizkulišu pasaulē

    Karjeras nedēļas ietvaros Daugavpils teātra kolektīvs ar prieku piekrita dalīties savā darba pieredzē ar jaunāko paaudzi, un 15. oktobrī teātris vēra vaļā savas durvis zinātkāriem skolēniem un teātra pulciņa dalībniekiem no Daugavpils 10. vidusskolas. Jāatzīmē, ka šie audzēkņi regulāri apmeklē Daugavpils teātra izrādes, kas sniedza papildus gandarījumu teātra kolektīvam, uzņemot šos viesus.

    Lasīt vairāk