Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-05-2015

    Slāvu kultūras dienas Daugavpilī (VIDEO)

    Slāvu kultūras dienas, kas tradicionāli norisinās Daugavpilī, vienmēr ir piesātinātas ar krāšņiem un atmiņā paliekošiem notikumiem. Tās izceļas ar  pasākumu, skatītāju un dalībnieku lielo skaitu. Šogad svinīgā atklāšana notika 24. maijā Borisa un Gļeba pareizticīgo katedrālē.  Pirmdien, 25. maijā daugavpiliešus un pilsētas viesus uzņēma Krievu kultūras centrs.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    V.I.V.A. – četru Latgales mākslinieču gleznu izstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā

    3. jūnijā plkst. 15.00 Latgales Centrālās bibliotēkas Abonementā tiks atklāta četru Latgales mākslinieču gleznu izstāde “V.I.V.A.”. Darbu autores ir Vēsma Ušpele, Ilze Griezāne, Vija Stupāne un Agra Ritiņa.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Ģimenes diena 31.maijā

    2015.gada 31.maijā plkst.13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina visus uz kārtējo Ģimenes dienu.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Daugavpils Universitātē notiks zibakcija „Tuvās un tālās zvaigznes”

    30. maijā plkst. 22:00 Daugavpils Universitātes Parādes 1 korpusa pagalmā notiks unikāla zibakcija  „TUVĀS UN TĀLĀS ZVAIGZNES”, kuras laikā varēs gan izgaismot debesis, gan aplūkot zvaigznes.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Skaistā vasara bibliotēkā Daugavpils bērniem

    Jau ceturto gadu pēc kārtas vasaras brīvlaikā Daugavpils bērni tiek aicināti iesaistīties lasītveicināšanas programmā „Skaistā vasara bibliotēkā”. Katru ceturtdienu no 4. jūnija līdz 20. augustam plkst. 11.00 – 13.00 Latgales Centrālās bibliotēkas filiālēs norisināsies dažādi pasākumi ar interesantām un bērniem saistošām aktivitātēm.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Šodien Daugavpils volejbolistes cīnīsies pret Kanādas komandu

    27. maijā Daugavpils BJSS būs iespēja vērot vēl nebijušu sieviešu volejbola spēli, kurā Latvijas čempiones Daugavpils BJSS meitenes sacentīsies ar „Athletes in Action” sastādīto komandu no Kanādas, Krievijas un Baltkrievijas komandām.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Daugavpils Universitāte topošajiem studentiem piedāvā apgūt jaunas programmas

    Daugavpils Universitāte (DU) ar katru gadu kļūst aktīvāka, akadēmiskāka un modernāka, tādējādi esošajiem un topošajiem studentiem paverot lielākas izvēles un izaugsmes iespējas. Jaunajā 2015./ 2016. studiju gadā DU piedāvā arī jaunas mācību programmas, kas ir pieprasītas visstraujāk augošajās tautsaimniecības nozarēs Latvijā un pasaulē.

    Lasīt vairāk
  • 27-05-2015

    Ar jaunām idejām nākamajam mācību gadam...

    Š.g. 26.maijā Daugavpils Krievu vidusskolā-licejā notika Valsts kancelejas, Latvijas prezidentūras ES Padomē sekretariāta, Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā un LR IZM Valsts izglītības satura centra (VISC) rīkotais seminārs par jauno mācību līdzekli „Iepazīsti Eiropas Savienību un izmanto savas iespējas”.  Uz semināru tika aicināti Latgales reģiona skolotāji, bet to vadīja VISC vecākā referente Sandra Falka.

    Lasīt vairāk