Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 04-03-2015

    Daugavpilī makšķerēšana notiks saskaņā ar noteikumiem

    30. janvārī pilsētas Domes sēdē deputāti apstiprināja Saistošos noteikumus par Lielā Stropu ezera  licencētas makšķerēšanas nolikumu. 4. martā šie noteikumi publicēti Latvijas Vēstnesī un 5. martā noteikumi stājas spēkā.

    Lasīt vairāk
  • 04-03-2015

    Finanšu komitejas sēde

    2015.gada 5.martā, plkst.14.00

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Pieaudzis sociālo darbinieku darba apjoms (VIDEO)

    Par vispopulārāko dienestu pilsētā neapšaubāmi var nosaukt Sociālo lietu pārvaldi. Rindas pie pārvaldes ēkas durvīm nav nekāds brīnums pat agri no rīta. Bet sociālie darbinieki paredzēja vēl lielāku klientu skaita pieaugumu.  Sakarā ar Valsts kontroles ieteikumiem darba apjoms maznodrošināto statusa piešķiršanā palielinājās 2.5 reizes. Pirms tam tika vērtēti tikai naudas ienākumi, tagad pēta prasītāja materiālo stāvokli kopumā.

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Latvijas un Krievijas pierobežas reģionos turpinās rekonstruēt un attīrīt esošās ūdenstilpnes

    Īstenojot Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta (EKPI) Igaunijas - Latvijas - Krievijas pārrobežu sadarbības programmas projektu "Ūdens vides aizsardzība un zaļā dzīvesveida aktivitāšu veicināšana Latvijas un Krievijas pierobežas reģionos", projekta partnerībā iesaistītās pašvaldības šogad turpinās izstrādāt tehniskos projektus, lai pēc tam rekonstruētu un attīrītu pašvaldībās esošās ūdenstilpnes, informē projekta koordinatore Iveta Šņepste.

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris koncertā ROMANTISKĀ KLASIKA

    19.03. / 18.00 Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Daugavpils teātrī top jauna dejas izrāde

    Daugavpils teātrī 28. martā pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde „Tuvība”, kas balstīta ķermeņa valodā un kustībā un kurā piedalās Daugavpils teātra modernā baleta trupa un aktieri. Iestudējuma horeogrāfe ir Irina Saveļjeva, kas teātra skatītājus jau ir pārsteigusi ar pilnmetrāžas dejas izrādi „Kazanova. Henrieta. Venēcija.”, gūstot ārkārtīgi lielu skatītāju atzinību.

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Monētu dienas Daugavpils publiskajās bibliotēkās

    No šī gada 3. līdz 24. martam Daugavpils publiskajās bibliotēkas ritēs Monētu dienas. Latgales Centrālajā bibliotēkā ir iespējams nobalsot par Gada monētu – skaistāko un mākslinieciski interesantāko Latvijas Bankas klajā laisto 2014. gada kolekcijas monētu. Bez tam Latvijas Banka sadarbībā ar sabiedrību Tilde un Kultūras informācijas sistēmu centru piedāvā bibliotēkas apmeklētājiem pārbaudīt savas zināšanas par monētu mākslu erudīcijas spēlē „Izzini Latvijas monētās iekaltās kultūrzīmes” interneta datu bāzē letonika.lv.

    Lasīt vairāk
  • 03-03-2015

    Sociālo jautājumu komitejas sēde

    2015.gada 5.martā plkst.09.00

    Lasīt vairāk