Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 04-11-2014

    Kolektīvs „Draudzība” savu 10 gadu jubileju svinēja ar koncertu

    4. novembrī Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centra kolektīvs „Draudzība” atzīmēja kolektīva pastāvēšanas 10 gadu jubileju. To nosvinēja ar skaistu koncertu. Daugavpils Domes vārdā draudzīgo kolektīvu sveica Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un lietu pārvaldniece Olga Jesse.

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Sociālo jautājumu komitejas sēde

    2014.gada 6.novembrī, plkst.15.00

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde

    2014.gada 6.novembrī, plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Latvijas Republikas Proklamēšanas svētku brīvdienās tiks norīkoti vairāki papildu vilcieni

    Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” informē, ka Latvijas Republikas Proklamēšanas svētku brīvdienās tiks norīkoti vairāki papildu vilcieni un noteiktas izmaiņas dīzeļvilcienu kustības sarakstā maršrutos Rīga-Krustpils, Rīga-Daugavpils, Rīga-Rēzekne, Rīga-Gulbene, Rīga-Liepāja un Rīga-Sigulda. Pasažieru pārvadājumu labākai nodrošināšanai šajās dienās tehnisko iespēju robežās tiks palielināts atsevišķu dīzeļvilcienu vagonu skaits.

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Daugavpils Universitāte pētīs cilvēka un dabas mijiedarbības ilgtspēju

    Daugavpils Universitāte sadarbībā ar Vidzemes augstskolu, Liepājas Universitāti un Rīgas Stradiņa universitāti Valsts pētījumu programmas  „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai – jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)” projekta „Sociālās apziņas izmaiņu ietekme uz ekosistēmas pakalpojumu ilgtspējīgu nodrošinājumu” ietvaros uzsākusi inovatīvu zinātnisko pētījumu, kas veicinās zināšanu bāzes izstrādi par valsts un sabiedrības ilgtspējīgas attīstības procesiem, veidos attīstības stratēģijas, īpašu uzmanību pievēršot Latvijas tautsaimniecības transformācijas (pārveides), inovācijas procesu un vides saglabāšanas jomām.

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Svinam kopā ar visu Latviju (VIDEO)

    Novembrī Latvija svin savu dzimšanas dienu.  Bet pirms tam, 11. novembrī atzīmējam  Lāčplēša dienu, ar mērķi  veicināt iedzīvotāju patriotisko garu un parādīt mūsu tautas vienotības spēku. Ne tikai Neatkarības dienas salūts dod ikvienam iespēju iesaistīties  valsts godināšanā. Šajās dienās daudzi piesprauž pie krūtīm sakranbaltsarkanu lentīti. Jau šo piektdien, 7.novembrī, no plkst. 11.00 līdz 12.30 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā norisināsies patriotiskā sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas akcija.

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Zviedrijas vēstnieks interesējās par Daugavpils ekonomisko izaugsmi un ES fondu līdzekļu piesaisti

    Jau otro dienu Daugavpilī viesojas Zviedrijas vēstnieks Latvijā Karls Henriks Jakobs Landerholms. 3. novembrī viņš atklāja Zviedrijas dienas Daugavpils Universitātē, bet 4. novembrī tikās ar Domes vadību un apmeklēja Daugavpils cietoksni.

    Lasīt vairāk
  • 04-11-2014

    Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļa Daugavpils publiskajās bibliotēkās

    No 2014. gada 11. novembra līdz 16. novembrim Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs risināsies Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļas pasākumi.

    Lasīt vairāk