Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 07-11-2014

    Informācija par darbdienu pārcelšanu 2015. gadā

    Lasīt vairāk
  • 07-11-2014

    Mājokļu komitejas sēde

    2014.gada 11.novembrī plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 07-11-2014

    Mūsu pieredze - Jelgavas izglītības iestādēm

    8.oktobrī Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu direktoru vietnieki izglītības jomā un metodiķi devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Jelgavas izglītības iestādēm, bet jau 4.novembrī 23 Jelgavas izglītības iestāžu vadītājus un izglītības pārvaldes speciālistus ar atbildes vizīti sagaidījām mūsu pilsētā.

    Lasīt vairāk
  • 07-11-2014

    Valsts robežsardzei-95

    Š.g. 7.novembrī, atzīmējot Valsts robežsardzes dibināšanas 95.gadadienu, Daugavpilī notiek Iekšlietu ministrijas iestāžu un Nacionālo bruņoto spēku vienību parāde un robežsardzes rīkotais interaktīvais pasākums „Robežsargs - drošība vakar, šodien, rīt!”

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2014

    Uz Briseli pēc inovācijām

    Jaunās tehnoloģijas būtiski maina mūsu bērnu un jauniešu izglītošanos. Laiks, kad mācību procesā skolotājs tikai runāja un skolēni tikai klausījās, paliek pagātnē. Jaunās iespējas aktivizē visu klasi, bērni paši kļūst par saviem skolotājiem un daudz ātrāk un ērtāk apgūst mācību vielu. Bērni, kas tagad sāk skolas gaitas un ir uzauguši ar datoriem, viedtālruņiem un „Vikipēdijas” sniegtajām iespējām, ir digitālā paaudze, kas uz mācībām dodas ar digitālajām skolas somām. Skolēniem tas šķiet pavisam dabiski.

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2014

    Izmaiņas autotransporta kustībā Bauskas ielā

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2014

    Anastasijas Sazankovas grāmatas prezentācija Latgales Centrālajā bibliotēkā

    2014. gada 12. novembrī plkst. 17.00 Latgales Centrālās bibliotēkas Periodikas lasītavā notiks Anastasijas Sazankovas grāmatas “Ragneda” prezentācija

    Lasīt vairāk
  • 06-11-2014

    Daudziem cilvēkiem ar invaliditāti pilsētas vide kļūst pieejamāka (VIDEO)

     Daudziem cilvēkiem ar invaliditāti pilsētas vide kļūst pieejamāka. Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldē notika jaunāko tehnisko palīglīdzekļu prezentācija. Konsultācijas par tehnisko palīglīdzekļu saņemšanu vai par atbalstu personām ar invaliditāti vides pieejamības nodrošināšanai,  Daugavpils iedzīvotāji var saņemt Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes Sociālo pakalpojumu nodaļā veciem ļaudīm un personām ar invaliditāti, Vienības ielā 8.

    Lasīt vairāk