Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 07-02-2014

    Mājokļu komitejas sēde

    2014.gada 11.februārī plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 07-02-2014

    Iepazīsim profesijas Daugavpilī!

    Nākamnedēļ, 12.februārī,  visā Latvijā norisināsies izglītības akcija „Ēnu diena”. Jau ir noslēgusies gan uzņēmēju reģistrācija, gan skolēnu pieteikšanās.

    Lasīt vairāk
  • 07-02-2014

    Daugavpili iepazīst Tatarstānas delegācija

    5.8. februārī Daugavpilī uzturas  Tatarstānas delegācija. Daugavpils Domē viesus uzņēma 7. Februāri. Ar delegāciju no Kazaņas tikās Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis un vietnieks Dmitrijs Rodionovs. Piedalījās arī Domes lietu pārvaldniece Olga Jesse, Jaunatnes departamenta vadītājs Teodors Bikovskis un Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2014

    Vecvecākus godā ceļot

    Tautas tikumiskās un estētiskās vērtības dzīvo caur ģimenes godiem un gadskārtu ritiem, kuros piedalās visa ģimene. Tās uzrunā mūs vecmāmiņas cimdu un zeķu rakstos, vecātēva darbarīkos, un viņu dzīves gājuma pieredzē. Lai nodrošinātu tautas tradīciju pārmantošanu, ir nepieciešama triju paaudžu saskare.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2014

    Daugavpils Universitātē viesojās Pasaules bankas eksperti

    Lai apspriestu augstākās izglītības finansēšanas aspektus, 6.februārī Daugavpils Universitātē (DU) tika rīkota tikšanās ar Pasaules bankas ekspertiem. Diskusiju laikā tika apspriestas arī pašreizējās finansēšanas sistēmas stiprās un vājās puses, universitātes nākotnes redzējums par Latvijas situācijai piemērotāko finansēšanas modeli.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2014

    Par pilsonības iegūšanu varēs uzzināt informācijas dienā

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2014

    Lasījumi par Raini II

    Š.g. 4.februārī J.Raiņa 6.vidusskolā notika „Lasījumi par Raini II”. Šī gada lasījumu tēma bija „Pliekšāni. Raiņa māsas”. Par Raiņa vecākās māsas Līziņas pašaizliedzīgo dzīvi stāstīja Raiņa un Aspazijas muzeja vadītājas vietniece no Jasmuižas Solvita Brūvere. Līziņa visu mūžu veltīja rūpēm par brāli un māsu. Vēstulēs ar viņai piemītošo humoru Līziņa vienmēr interesējās gan par sadzīviskiem, gan par garīgās dzīves jautājumiem.

    Lasīt vairāk
  • 06-02-2014

    "GHETTO GAMES"

    Daugavpilī, kinoteātrī „Renesanse” 22.februārī plkst. 16.00

    Lasīt vairāk