Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-12-2013

    H.Silova kausi sadalīti

    13. un 14. decembrī vieglatlētikas manēžā norisinājās jau 10. Henrika Silova kauss augstlēkšanā, kurā sportisti uzrādīja augstvērtīgus rezultātus. Elites grupā uzvarētāju laurus plūca Latvijas un Baltkrievijas sportisti.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Daugavpils pilsētas domes ārkārtas sēde

    2013.gada 17.decembrī plkst.12.00

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” atkārtoti informē

    19.decembrī tiks mainīti Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virzienu vilcienu kustības saraksti.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Transporta komisijas sēde

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Domes preses konference 16.12.2013. (VIDEO)

    16. decembrī Daugavpils Domē notika kārtējā preses konference. Žurnālisti tika informēti par sporta dzīves aktualitātēm- par gaidāmo pasākumu Sporta laureāts, Jaungada skrējienu, kas šogad notiks 30. decembrī plkst. 12.00, starts Vienības laukumā un nozīmīgu starptautisku turnīru futzālā- Jerjomenko kausu. Uz žurnālistu jautājumiem atbildēja Domes vadība. Tēmas bija skartas par autobusu pārvadājumiem un lēmumu izveidot uz Tramvaju uzņēmuma bāzes uzņēmumu „Daugavpils satiksme”, par Reģionālās slimnīcas darbu, par braucienu uz Minsku un situāciju ar tramvaju iepirkumu, par konkursu saistībā ar atkritumu izvešanu pilsētā.  Vairāk varat skatīties videomateriālā no preses konferences.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Izrādes „Pasaku Pārdevējs” prezentācija

    Jau 20. decembrī pirmizrādi piedzīvos izrāde visai ģimenei krievu valodā  „Pasaku Pārdevējs”, tādēļ ceturtdien, 12. decembrī Daugavpils teātrī notika preses  konference. Šoreiz preses konferences formāts bija neierastāks, piedāvājot izrādes prezentāciju - ģenerālmēģinājumu un atvērto diskusiju.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Darbīgas dzīves katra minūte pielīdzināma gūtai uzvarai

    Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) novembri nodēvēja par Latgales biznesa mēnesi.
    No novembra otrās puses līdz decembra vidum dažādās Latgales pašvaldībās tika organizēti jauniešu motivācijas pasākumi. 6.decembrī Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē uz šādu pasākumu tika aicināti arī interesenti no pilsētas vispārizglītojošajām un profesionālajām izglītības iestādēm, kur viņiem tika sniegta „Uzņēmējdarbības stunda”.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2013

    Savu darbu uzsāka Daugavpils cietokšņa attīstības padome (VIDEO)

    14. decembrī notika   Daugavpils cietokšņa attīstības padomes pirmā sēde. Saskaņā ar nolikumu padomes sastāvā ir Daugavpils pašvaldības vadošie darbinieki, Daugavpils Universitātes pētnieki, valsts struktūru pārstāvji. Par padomes priekšsēdētāju tika ievēlēts vicemērs Jānis Dukšinskis, par vietnieku - cietokšņa pārvaldnieks Jānis Ostrovskis.

    Lasīt vairāk