Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-12-2013

    Piedalies Jaungada skrējienā!

    Daugavpils Sporta pārvalde aicina pilsētas iedzīvotājus ieskandināt Jaunā gada svinības ar dalību Jaungada skrējienā 30. decembrī plkst. 12:00. Pieteikšanās sacensību dienā.

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Apsveikums

    Gada beigas ir laiks, kad saules gaismas ir vismazāk. Tāpēc cilvēki to kompensē, pasniedzot viens otram dāvanas, dāvājot mīļus vārdus, sasildot ar laba vēlējumiem. Tas ir arī pārdomu un ticības laiks. Laiks, kad savas sirdis atveram gaismai un cerībām.
    Lai visiem gaismas, mīlestības un sirdsmiera apmirdzēti Ziemassvētki!
    Lai Jaunais gads nāk ar neizsīkstošu iedvesmu, ticību saviem spēkiem un arvien jauniem panākumiem!
    Veselību, labklājību un patiesu mīlestību katrai  ģimenei. Lai skaists un bagāts ir 2014. gads katram pilsētniekam un mūsu Daugavpilij!

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Daugavpils Marka Rotko mākslas centra darba laiks svētku laikā

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Svētku dienās Daugavpilī braukšanas maksa sabiedriskajā transportā ir ar 50% atlaidi

    Saskaņā ar Daugavpils Domes saistošajiem noteikumiem, svētdienās, svētku dienās, par4eizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkos izmantot sabiedrisko transportu iedzīvotāji var ar 50% atlaidi. Tas attiecas uz visiem gaidāmajiem garajiem svētkiem-  Ziemassvētkiem un Jaungada svinībām.

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Daugavpilī notiks Latvijas Frisbija līgas sabraukuma posms

    Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas Frisbija līgas otrais sabraukuma posms, kurā spēlēs arī Daugavpils Universitātes vīriešu komanda

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Projekts “Tavu iespēju “ABC”” veicinās pilsoniskās sabiedrības veidošanos Latgalē

    2013.gada oktobrī Izglītības un inovāciju attīstības centrs ir uzsācis Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2009.– 2014.gada perioda programmas "NVO fonds" apakšprogrammas "Nevalstisko organizāciju projektu programma" projekta “Tavu iespēju “ABC”” īstenošanu. 

     

     

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    Akcija „Sniedzot prieka mirkli”

    Sadarbībā ar Sociālo lietu pārvaldi Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā no 25. novembra līdz 19. decembrim tika īstenota jau par tradīciju kļuvusī labdarības akcija „Sniedzot prieka mirkli”

    Lasīt vairāk
  • 20-12-2013

    No Jaunā gada Daugavpils pašvaldības policijas darba efektivitāte var paaugstināties (VIDEO)

    Māju iedzīvotāji Saules un Krāslavas ielu krustojumā dzīvo pastāvīgā sasprindzinājumā. "Happy shop" veikalā oficiāli pārdod kaljānu tīrīšanas līdzekļus, bet skatoties uz klientiem rodas aizdomas, ka šeit tirgo ar psihotropās  vielās. Tikai decembrī Valsts policijas darbinieki sūtīja uz ekspertīzi simtiem paciņu ar apreibinošiem maisījumiem. Uzsākta administratīvā un kriminālā lietvedība. Strādājot likuma ietvaros pašvaldības policija atbalsta valsts policijas darbību šajā jomā. Pašvaldības policijas galvenais uzdevums - nodrošināt šeit sabiedrisko kārtību.

    Lasīt vairāk