Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 14-11-2013

    DU Jelgavā jāsamierinās ar zaudējumu

    Schenker volejbola līgas pirmo apli ar zaudējumu noslēgusi Daugavpils Universitāte, kas viesos ar 0:3 piekāpās „Biolar/Jelgava”. Pirmo apli daugavpilieši noslēguši ar astoto vietu.

    Lasīt vairāk
  • 14-11-2013

    Centra vidusskolas skolēni tiekas ar jaunatnes organizāciju apvienības ,,IMKA Latvija" vadību

    Šī gada 9.-10.novembrī Daugavpils Centra vidusskolā skolas 8.-10.klašu pārstāvji tikās ar jaunatnes organizāciju apvienības ,,IMKA Latvija" prezidenti Guntu Kelli un biroja vadītāju Lindu Ūzuliņu. ,,IMKA Latvija" ir starptautiskās organizācijas YMCA pārstāve Latvijā, kas darbojas ar mērķi neformālās izglītības ietvaros sniegt jauniešiem dažāda veida informāciju par viņus interesējošām tēmām: projektu darbs, iesaistīšanās brīvprātīgo kustībā Latvijā un pasaulē, cilvēktiesību jautājumi u.c.

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    Par tramvaju kustību 18. novembrī

    18. novembrī – Latvijas Republikas proklamēšanas dienā, svētku uguņošanas laikā AS „Tramvaju uzņēmums” palielina tramvaju vagonu skaitu uz līnijas, aizvietojot vienvagonu tramvajus ar divvagonu tramvajiem.

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    Daugavpilī notiks Latvijas čempionāts mākslas vingrošanā

    Nākamnedēļ, 23.- 24.novembrī, Daugavpils Olimpiskajā centrā, Stadiona ielā 1, norisināsies Latvijas Republikas čempionāts mākslas vingrošanā jaunietēm un sievietēm, informē viens no pasākuma organizatoriem, Vingrošanas Olimpiskā centra Daugavpilī vadītājs Aivars Plāte.

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    Daugavpilieši labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju” saziedo 699 latus

    Šī gada 10.novembrī Daugavpilī viesojās “Eņģeļu ekspresis”, lai īpašā pasākumā atbalstītu labdarības akciju “Eņģeļi pār Latviju” un aicinātu iedzīvotājus pirms pārejas uz eiro ziedot mājās uzkrātās latu un santīmu monētas smagi slimo bērnu ārstēšanai. Daugavpilieši šim mērķim saziedoja 699,73 latus. Kopumā divu nedēļu laikā “Eņģeļu ekspresim” viesojoties deviņās Latvijas pilsētās, iedzīvotāji saziedojuši jau 9342 latus.

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    „Sochin” karatē kluba pārstāvji labi nostartējuši Kauņā

    9. novembrī Kauņā norisinājās ikgadējais starptautiskais karatē turnīrs „Tiger Way”, kurā piedalījās 400 dalībnieku no septiņām valstīm. „Sochin Karate Klub” izcēlās ar labiem rezultātiem.

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    Daugavpils muzejs organizēja akciju "Mana Daugavpils" (VIDEO)

    Valsts svētku ietvaros Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzejs vecāko klašu skolēniem organizēja akciju "Mana Daugavpils".  Cik bieži mēs pievēršam uzmanību mūsu pilsētas ēkām, cik labi zinām  vēsturi un arhitektūru?

    Lasīt vairāk
  • 13-11-2013

    Jau rīt noritēs XIII Pilsētas rokgrupu konkurss “Chemical Reaction”

    Jau rīt, 14.novembrī, noritēs XIII Pilsētas rokgrupu konkurss "CHEMICAL REACTION 2013", ko organizē Jaunatnes departaments.  Jaunie rokmūziķi cīnīsies par pasākuma lielo kausu un titulu "Pilsētas labākā rokgrupa".

    Lasīt vairāk