Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 11-07-2013

    Domē sveica ceļojošo balvu „Lielā Pūce” un „Mazā Pūce” laureātus

    2013. gada 9.jūlijā, Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM) tika pasniegta ceļojošā balva "Lielā Pūce" un "Mazā Pūce", kas jau 24 gadus tiek nodota labākajiem skolu kolektīviem mācību gadā par sekmīgu darbu talantīgo skolēnu izglītošanā. Starp balvas saņēmējiem bija arī divas Daugavpils skolas. Jau otro gadu „Lielo skolu” grupā 2.vieta ir Daugavpils Krievu vidusskolai – licejam, kurš saņēma balvu „Mazā pūce” un diplomu, bet „Mazo skolu” grupā 1.vieta un balva „Lielā pūce” un diploms ir piešķirts Daugavpils Saskaņas pamatskolai.

    Lasīt vairāk
  • 11-07-2013

    Ievēlētas Daugavpils domes pastāvīgās deputātu komitejas un komisijas (VIDEO)

    11.jūlijā notika Daugavpils pilsētas domes kārtējā sēde, kurā tika izskatīti 8 jautājumi. Deputāti apstiprināja grozījumus Domes nolikumā, kas paredz izmaiņas domes struktūrā, tai skaitā, divu jauno komitēju izveidošanu: Mājokļu komiteja un Īpašuma komiteja. Šodienas sēdē šīs komitejas netika ievēlētas.

    Lasīt vairāk
  • 11-07-2013

    Domē apbalvoja Dziesmu un Deju svētku dalībniekus (VIDEO)

    10. Jūlijā Daugavpils pilsētas domē notika XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku dalībnieku – radošo kolektīvu vadītāju apbalvošana. Apbalvošanas ceremonijā piedalījās Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un viņa pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis. 

    Lasīt vairāk
  • 11-07-2013

    Daugavpils hokeja komanda augustā sāks gatavoties Latvijas čempionātam

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2013

    Pašvaldības uzmanības centrā – mājokļu apsaimniekošana (VIDEO)

    16.jūlijā plkst.16.00 domes konferenču zālē  (K.Valdemāra ielā 1) notiks tikšanās, kuras tēma ir „Dzīvojamā fonda pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzlabošanas iespējas”. Uz tikšanos tiek aicināti māju vecākie un visi ieinteresētie pilsētas iedzīvotāji.Tikšanās piedalīsies Daugavpils domes vadība un deputāti, kā arī SIA DDZKSU vadība un darbinieki. Pasākums notiks Pēc Daugavpils domes deputāta, Māju vecāko  un mājokļu īrnieku asociācijas priekšsēdētāja  Vladislava Bojarūna  iniciatīvas .

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2013

    Tūristi izrāda lielu interesi par Daugavpils Marka Rotko mākslas centru

    Daugavpils Marka Rotko mākslas centra (DMRMC) sniegtie statistikas dati liecina, ka objektu, kopš tā atklāšanas šā gada 24.aprīlī, līdz 1.jūlijam apmeklējuši 22 388 interesenti. 

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2013

    Jaunatnes departaments atver jauno nometni

    No šī gada 15.jūlijā līdz 9.augustam no papildus finansējuma Jaunatnes departaments atver jauno nometni „Reiz bija…” bērniem no 6 līdz 10 gadiem.

    Lasīt vairāk
  • 10-07-2013

    Dambis pasargās Grīvu no appludināšanas (VIDEO)

    Pavasara plūdi rada daudz nepatikšanu Grīvas, Kalkūnu un Nīderkūnu mikrorajonu iedzīvotājiem. Šajā pavasarī pali radīja īpaši daudz problēmu. Ūdens līmenis Daugavā pacēlās līdz kritiskajai atzīmei, appludinot ne tikai dzīvojamās mājas, bet arī Grīvas kapsētas: kapu kopiņas bija zem ūdens, straume sagāza pieminekļus.

    Lasīt vairāk