Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-12-2011

    Salavecis no Ustjugas vēlēja Daugavpilij laimi, veselību, mīlestību un mieru

    27. decembrī Daugavpilī viesojas salavecis no Ustjugas (Krievija). Savu viesošanos salavecis sāka Daugavpils Domē, kur dārgo viesi uzņēma Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, pirmais vietnieks Vitālijs Azarevičs, vietnieks Vjačeslavs Širjakovs un vietniece Līvija Jankovska.

    Kulakovas kundze atzina, ka ilgi gaidīts viesis ir ieradies pilsētā un aicināja uz sēžu zāli, kur salavecis mēram Žannai Kulakovai un Krievijas ģenerālkonsulam Olegam Ribakovam pasniedza salaveča pateicības rakstus par labiem darbiem un novēlēja spēku un iespējas darīt labus darbus arī nākamajā gadā! 

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!

    Dārgie daugavpilieši!

    2011. gads drīz aizies vēsturē. Izvērtējot gada rezultātus ir jāatzīst, ka 2011. gads bija attīstības gads. Mums kopā daudz ir izdevies paveikt, bet daudz kas vēl ir jāizdara. Mūsu pilsētā ir jauni ceļi, labākais Baltijā autotransporta mezgls. Paliks atmiņā arī Pilsētas svētki, kas bija veltīti bērniem un jauniešiem, tātad mūsu nākotnei. Daugavpils sevi skaļi pieteica ar pirmo Latvijā Starptautisko investīciju forumu, bet šobrīd Vienības laukumā svētku rotā mirdz Latvijā krāšņākā egle! Katrs no mums aizejošo gadu atcerēsies ar kaut ko labu, ar savai ģimenei, pilsētai, valstij nozīmīgu notikumu. Jaunajā gadā ņemsim līdzi tikai pašu labāko, atstājot vecajā gadā neveiksmes un pārdzīvojumus.

    Daugavpils pilsētas domes vārdā  es sirsnīgi sveicu visus Daugavpils iedzīvotājus  Ziemassvētkos un Jaungada svētkos! Novēlu stipru veselību, laimi jūsu ģimenēm, mīlestību, labklājību, panākumus visos darbos!

    Lai visi sapņi piepildās, lai atnāk brīnums un prieks! Lai viss mums izdodas, jo mēs zinām, ka nākotne ir mūsu rokās!

    Savai pilsētai vēlu gaišus Ziemassvētkus un laimīgu, veiksmīgu, panākumiem bagātu 2012. gadu!

     Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    PAZIŅOJUMS PAR VIENĪBAS IELAS REKONSTRUKCIJAS (posmā no Cietokšņa ielas līdz Parādes ielai, zemes gabalu kadastra Nr.0500 001 1305 un Nr.0500 001 1306) 3.KĀRTAS, IECERI

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    Otrajos Ziemassvētkos aicinām uz Vienības laukumu!

    26. decembrī visi tiek aicināti svinēt svētkus Vienības laukumā. No plkst. 14.00 Rūķu namiņā darbosies Latviešu kultūras centra kolektīvi, bet plkst. 16.00 notiks Ziemassvētku Gaismas akcija “Iedegsim pilsētas sirdi Vienības laukumā”.

    Tiek aicināti daugavpilieši un pilsētas viesi dāvāt savu sirds liesmiņu  pilsētai. Akcijas laikā veidos lielu sirdi no degošām āra svecēm. Būs arī citas Ziemassvētku aktivitātes Vienības laukumā.

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    Latgales iedzīvotājus ES struktūrfondu programmās visvairāk interesē nelauksaimnieciskā uzņēmējdarbība.

    Latgales iedzīvotājus ES struktūrfondu programmās līdz šim visvairāk ir interesējusi nelauksaimnieciskā uzņēmējdarbība, naudas pie­saistes iespējas izglītībai, kā arī atbalsta saņemšana nevalstis­kajām organizācijām, informēja Latgales plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centra (Latgales RSIC) speciālists Oskars Zuģickis.

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    27. decembrī Daugavpilī viesosies Salatētis no Ustjugas

    27. decembrī Daugavpili svētkos sveiks Salatētis no Krievijas ziemeļiem- Ustjugas.

    Salatētis visus mazos un lielos daugavpiliešus gaidīs Vienības laukumā plkst. 12.00.

    Pie skaistās Daugavpils egles un jaukā Rūķu namiņa kopā ar Salatēti jūs gaida daudz pārsteigumu un svētku prieka.

    Salatētis apmeklēs  bērnus patversmē “Priedīte”, viesosies arī Domē.

    Lasīt vairāk
  • 23-12-2011

    PAZIŅOJUMS PAR PRIVATIZĀCIJAI NODOTO ZEMESGABALU

    Lasīt vairāk
  • 22-12-2011

    Trešdien tika sveikti Daugavpils BJSS labākie audzēkņi

    Trešdienas vakarā Daugavpils BJSS lielajā zālē tiks sarīkots svinīgs Ziemassvētku pasākums, kurā tika sveikti labākie aizvadītā gada sportisti un treneri. 2011. gadā Daugavpils sportisti  īpaši par sevi atgādināja Latvijas čempionātos, iegūstot neskaitāmas godalgas visos BJSS pakļautībā esošajos sporta veidos. Trešdienas svinīgajā vakarā tika sveikti Latvijas čempionātu un Latvijas Olimpiādes uzvarētāji, kā arī Eiropas un pasaules čempionātu dalībnieki un laureāti.

    Lasīt vairāk