Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-04-2012

RUNNING CITY – NEPALAIDIET GARĀM!


Tu esi aktīvs? Labi orientējies pilsētā, gribi jautri un lietderīgi pavadīt laiku? Iepazinies ar jaunatnes un labdarības organizācijām pilsētā! Izveido komandu no 4-5 cilvēkiem un piedalies 25.maijā (no 15:00 līdz 18:00 ) pasākumā „Running city - Daugavpils 2012”.

 

Kas nepieciešams, lai piedalītos?
Lai piedalītos pasākumā nepieciešams izveidot komandu no 4-5 cilvēkiem un piereģistrēties līdz 18.maijam jebkurā no šiem saitiem www.gorod.lv , www.grani.lv vai www.odinvita.lv , jo viņi visi iznāk uz linku:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExISDR0R19CM3hvYkpoX1U0alFCY3c6MQ

Dalības maksa  – 2,00 LVL (divi lati ) no komandas – tiek iemaksāts uz starta 25.05. pirms pasākuma sākuma, kur komandas apliecina savu reģistrāciju un saņem pilsētas karti, uz kuras ir atzīmētas jaunatnes un labdarības organizācijas.

Kā notiek spēle?
Komanda sastāda maršrutu un veic to pēc izvēles: ar kājām vai ar sabiedrisko/personisko transportu. Katrā „punktā” vajadzēs izpildīt nelielu uzdevumu, lai saņemtu punktus un pavedienu. Jo vairāk „punktos” būs pabijusi komanda, jo vairāk punktu un pavedienu tā saņems. Spēle aizņem apmēram 3 stundas. Komandas veic maršrutu uz ātrumu. Ar pasākuma nolikumu var iepazīties šeit.


Ko jūs iegūsiet?
Jūs varēsiet pastaigāties pa pilsētu, jautri pavadīt laiku, iepazīties ar jaunatnes un labdarības organizāciju ikdienas darbību. Iespējams, jūs, izvēlēsieties organizāciju, kurai vēlaties palīdzēt. Uzvarētāji tiks apbalvoti ar kausiem, diplomiem un T-krekliem ar pasākuma simbolu.

 Nolikums

Papildinformācijai:

Aleksejs Suško (26039891)

Nataļja Demjaņenko (26896280)




Atpakaļ