Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 18-04-2018

    “Efektīva izglītība – labāka nākotne” – ES projekts, kas pārsteidz ar satura daudzveidību

    No š.g. 8.aprīļa līdz 14.aprīlim Daugavpils 10.vidusskolā norisinājās ES programmas Erasmus+ projekta 2017-1-PL01-KA219-038608_5 “Efektīva izglītība – labāka nākotne” (“Skuteczna edukacja, lepsza przyszłość”) pirmā mobilitāte. Pie mums viesojās Lietuvas (Utena), Polijas (Gdaņska), Slovākijas (Brezna) un Kipras (Limasola) skolēni un skolotāji. 

    Lasīt vairāk
  • 18-04-2018

    Radošā stafete Daugavpils 13.vidusskolā

    Š.g. 11.aprīlī Daugavpils 13.vidusskolā notika radošā stafete “Kā pamosties no ziemas miega? Kā sevi “restartēt” pavasarim?”, kuras mērķis bija veidot sadarbību starp latviešu valodas un literatūras un sporta skolotājiem, piedāvājot bērniem gan sportot, gan parādīt latviešu valodas un literatūras zināšanas par Imantu Ziedoni.

    Lasīt vairāk
  • 18-04-2018

    NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 20. – 22. APRĪLĪ

    Lasīt vairāk
  • 17-04-2018

    Daugavpils gatavojas pilsētas svētkiem (VIDEO)

    Šogad Daugavpils svinēs savu 743. dzimšanas dienu. No 4. līdz 10. jūnijam tiks svinēti tradicionālie pilsētas svētki.  Šoreiz gada notikuma devīze būs ,,Daugavpils skan!”. Skanēs visa pilsēta, visi mikrorajoni. Koncerti, gadatirgus, sporta sacensības norisināsies pilsētas laukumos, parkos un skvēros. Svētku krāšņākais notikums – Svētku gājiens, notiks 9. Jūnijā, plkst. 13.00. Gājiena kulminācija būs svētku oficiāla atklāšana un turpinājumā interesanti un daudzveidīgi koncerti.

    Lasīt vairāk
  • 17-04-2018

    Kā labiekārtot autostāvvietu pagalmā? (VIDEO)

    Mūsu daudzdzīvokļu māju pagalmi tika projektēti, teiksim atklāti, neņemot vērā to, ka tur dzīvos automobiļu īpašnieki. Stāvvietu tur katastrofiski trūkst. Tāpēc arī novieto mašīnas, pārkāpjot visus pieturas un stāvvietas noteikumus. Bet ir labs variants stāvvietu iekārtošanai mājas pagalmā, izmantojot pašvaldības līdzfinansējumu. Tiesiskais pamats – Daugavpils pilsētas domes Saistošie noteikumi Nr.10, kura labojumi sāka darboties no šī gada sākuma.

    Lasīt vairāk
  • 17-04-2018

    Bērnu zīmējumu konkurss „Es - vesels veselā pilsētā”

    Daugavpils pilsētas dome, gatavojoties Latvijas Veselības nedēļai, rīko bērnu zīmējumu konkursu “Es – vesels veselā pilsētā”. Konkursa mērķis ir rosināt bērnu uzmanību par sporta un fizisko aktivitāšu nozīmi ikdienas dzīvē – mājās, skolā, pilsētā.

    Lasīt vairāk
  • 17-04-2018

    Uz vasaras nometnēm tiek ņemti bērni no gaidīšanas rindām!

    Lasīt vairāk
  • 17-04-2018

    Bibliotēku nedēļa Latgales Centrālajā bibliotēkā un filiālēs

    No 23. līdz 27. aprīlim Latvijas publiskajās bibliotēkās ar vadmotīvu “Mainās bibliotēka, mainās sabiedrība” norisināsies ikgadējā Bibliotēku nedēļa. Izraudzītais moto simbolizē bibliotēku gatavību uzņemties pārmaiņu vadību un kļūt par pārvērtību virzītājspēku, nevis vienkārši pielāgoties notiekošajiem procesiem. Latgales Centrālā bibliotēka un tās filiāles visas nedēļas garumā piedāvās virkni saistošu pasākumu, kas ļaus iedzīvotājiem ieraudzīt bibliotēku jaunā gaismā.

    Lasīt vairāk