Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 24-10-2017

    Daugavpilī sāksies akordeona mūzikas svētki

    No 25. līdz 28.oktobrim Daugavpilī norisināsies XV Starptautiskais akordeona mūzikas festivāls, kura laikā klausītājus priecēs vairāk nekā 200 akordeonistu no Baltkrievijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Serbijas un Ukrainas.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    Skolēni turpinās izprast un iepazīties ar nākotnes sapņu profesiju!

    Pagājušās nedēļas laikā, „Karjeras nedēļas” ietvaros, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizēja pasākumu „Profesiju virpulī atrast savējo!”  9. - 12. klašu skolēniem. Šis pasākums tika organizēts ar mērķi sniegt iespēju skolēniem izpētīt savas nākotnes profesiju, un trīs dienu laikā pārliecināties vai tā ir viņu sapņu profesija?! 

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    Daugavpils Poļu kultūras centrs svinēja savus 20 darbības gadus (VIDEO)

    Daugavpils ir daudznacionāla pilsēta. Liela daļa tās iedzīvotāju ir poļi. Pēc pilsētā dzīvojošo šīs tautības pārstāvju iniciatīvas un ar lielu pašvaldības atbalstu 1997. gadā tika izveidots Poļu kultūras centrs.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    Andra Manfelde iepazīstinās ar romānu “Virsnieku sievas”

    2. novembrī Daugavpilī viesosies latviešu rakstniece Andra Manfelde, lai iepazīstinātu interesentus ar savu romānu “Virsnieku sievas”, kurš šogad iznācis apgāda “Dienas Grāmata” vēstures romānu sērijā “Mēs. Latvija, XX gadsimts”. Pasākums turpina Latvijas simtgadei veltītu literāru tikšanos ciklu, kuru šoruden rīko Latgales Centrālā bibliotēka (LCB) VKKF finansēta projekta “Dialogs. Rakstnieki Daugavpilī” 3. kārtas ietvaros.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    AS „Daugavpils satiksme” palielina divvagonu tramvaju skaitu rīta stundās I maršrutā

    Sakarā ar pasažieru plūsmas palielināšanos rudens-ziemas periodā no 2017.gada 1.novembra I maršruta rīta reisā
    (atiešanas laiks no pieturas „Butļerova iela” plkst.6.53 un no pieturas „Stacija” plkst.7.20) dosies divvagonu vai sešasu tramvajs.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    U7 jaunieši ar uzvarām krāja pieredzi “Tiger Cup” turnīrā

    Svētdien “Skonto” hallē BFC Daugavpils 2010. gadā dzimušo jauniešu komanda krāja spēļu pieredzi turnīrā “Tiger Cup”. Piecās spēlēs kopumā tika izcīnītas četras uzvaras.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    U11 komanda kļūst par “Rudena kausa” uzvarētājiem!

    BFC Daugavpils 2006. dzimšanas gada komanda kļuvusi par turnīra “Rudens kauss” uzvarētājiem. Sešu komandu konkurencē Dmitrija Bogdanova audzēkņi uzvarēja četrās spēlēs un vienreiz spēlēja neizšķirti. Par turnīra labāko spēlētāju tika nosaukts Ņikita Jemeļjanovs.

    Lasīt vairāk
  • 23-10-2017

    Latvijā notiks deinstitucionalizācija

    Labklājības ministrija kopā ar Latvijas plānošanas reģioniem un pašvaldībām visā Latvijā īsteno projektu, kura ietvaros ar ES fondu finansējuma atbalstu pašvaldības varēs radīt plašu pakalpojumu klāstu, lai bērni, kas šobrīd dzīvo sociālās aprūpes centros, varētu augt ģimeniskā vidē un bērni ar funkcionāliem traucējumiem varētu saņemt sociālo aprūpi un rehabilitāciju savā pašvaldībā. 

    Lasīt vairāk