Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 19-09-2017

    Eiropas Mobilitātes nedēļas aktivitātes Daugavpilī

    2017. gada 16. – 22. septembrī Daugavpilī norisināsies aktīva un veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākumi Eiropas Mobilitātes nedēļas ietvaros. 

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    SAULES SKOLA jauno mācību gadu uzsāk kā Profesionālās izglītības kompetences centrs

    Jauno mācību gadu Saules skola uzsāk jaunā kvalitātē – kā Profesionālās izglītības kompetences centrs (īsāk – PIKC). Papildus līdz šim realizētajām vidējās profesionālās izglītības un profesionālās ievirzes (Bērnu mākslas skolas) jomai skolai šogad ir  jauni izaicinājumi – kļūt par nozares  metodisko centru, kā arī koordinēt reģiona “mazo skolu” darbu. Svarīgi ir arī mācību programmas veidot tā, lai skolas absolventi būtu gan sagatavoti darba tirgus prasībām, gan spētu turpināt studijas augstākajās mācību iestādēs. 

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    KP, KNAB, IUB un LIAA aicina uz semināru Daugavpilī

    Četras iestādes – Konkurences padome (KP), Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB), Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) – ar Daugavpils pilsētas pašvaldības atbalstu rīt, 19. septembrī, aicina uzņēmējus, kā arī valsts, pašvaldības iestāžu un to kapitālsabiedrību publisko iepirkumu rīkotājus piedalīties izglītojošā semināru ciklā “Par godīgu uzņēmējdarbību”.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    Šogad grantu konkursam “Impulss” ir saņemti 19 pieteikumi

    Trešā daļa projektu ir vērsta uz ražošanas sfēras attīstību. Tiek piedāvāta dizaina apģērbu, koka un metāla suvenīru, makšķerēšanas mānekļu ražošana, „gudro” mēbeļu izgatavošana

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    Daugavpilī godināja pēdējo pirmskara Daugavpils mēru Andreju Švirkstu

    18. septembrī pie Vienības nama, kur uzstādīta piemiņas zīme Andrejam Švirkstam, notika piemiņas pasākums par godu Andreja Švirksta 120 dzimšanas dienai. Pasākumā piedalījās Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Igors Prelatovs, Domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis, pilsētas  skolu skolēni, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, garīdzniecība.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    Vēlies būt brīvprātīgais, piesakies BRĪVPRĀTĪGO NEDĒĻAS aktivitātēm!

    No 2017. gada 2. līdz 6. oktobrim Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa organizē Brīvprātīgo nedēļu.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    Daugavpilī tika svinēti kārtējie Rīgas ielas svētki (VIDEO)

    16. septembra vakars kārtējo reizi iepriecināja daugavpiliešus un pilsētas viesus ar skaistajiem Rīgas ielas svētkiem, kuri jau ne pirmo gadu iekļaujas Mūzikas un Mākslas  festivāla  Daugavpils ReStArt norisē.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2017

    Daugavpils aktīvākā un veselīgākā pašvaldība Latvijā!

    14.septembrī Rīgā notika Latvijas Veselības nedēļas noslēguma pasākums, ko organizēja Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA). Šogad veselības nedēļā piedalījās vairāk  nekā 50 novadi (ieskaitot republikas lielākas pilsētas). Visu Latvijas pilsētu konkurencē Daugavpils ieguva 1.vietu, aiz mums palika Jūrmala un Valmiera. 

    Lasīt vairāk