Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 02-05-2017

    Baltā galdauta svētki

    Š.g. 2.maijā Daugavpils pilsētas 30.pirmsskolas izglītības iestādē vecākās, sagatavošanas grupas, bērni un pieaugušie sanāca pie balti klāta galda, lai svinētu „Baltā galdauta svētkus”, kas veltīti Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai. 

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    Satiksmes ierobežojumi 5.-6. maijā

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    Vācijas vēstniecība ielūdz uz semināru par tirdzniecību internetā Vācijā

    Kā iespējams pārdot Latvijas daiļamatniecības izstrādājumus pircējiem Vācijā? Labu iespēju piedāvā Vācijas interneta platforma DaWanda, kas specializējusies daiļamatnieku darbu izplatīšanā. Tīmekļa vietnē www.dawanda.com jau reģistrējušies vairāk nekā 360.000 dizaineri un radošas personības, daudzi tūkstoši no viņiem ik dienas piedāvā savus ražojumus.

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    Daugavpils pusmaratons pulcēja 2816 dalībniekus (VIDEO)

    30. aprīlī Vienības laukumā sapulcējās pilsētas iedzīvotāji un viesi. Šeit pirmo reizi norisinājās Daugavpils pusmaratona posms, ko organizēja sporta klubs „Sport Lat” kopā ar biedrību „Skrien Latvija” un Daugavpils pilsētas domi. Pieteikumus dalībai dažādās distancēs iesniedza vairāk nekā 2,5 tūkstoši dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Krievijas un citām tuvākām un tālākām ārvalstīm. Reģistrācija un starta numuru izsniegšana Vienības namā sākās jau 7.30. Tik daudz skriet gribētāju Daugavpils vēl nebija piedzīvojusi.

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    U11 jaunieši ar vērtīgu pieredzi atgriežas no liela turnīra Polijā

    Dmitrija Bogdanova un Denisa Sarafaņuka trenētā 2006. gadā dzimušo puišu komanda atgriezusies no starptautiskā futbola turnīra Polijā. MOSP CUP tika iegūta 14. vieta 36 klubu konkurencē.

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    9. maijā palielinās kursējošo tramvaju vagonu skaitu

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    Daugavpils jau svētku un pavasara rotā

    Daba vēl nesteidz mūs priecēt ar pavasara ziediem, bet pilsētā jau zied puķudobēs iestādītie pirmie pavasara ziedi. Daugavpils ir ietērpta Valsts svētku tērpā, pilsētu rotā valsts karogi un lentes. Darbojas arī pilsētas strūklakas. Lielā strūklaka Dubrovina parkā sāks strādāt maija otrajā pusē, jo notiek strūklakas rekonstrukcija.

    Lasīt vairāk
  • 02-05-2017

    Daugavpils Domē uzņēma Polijas delegāciju

    1.-3. maijā Daugavpilī notiek VIII Starptautiskais folkloras festivāls „Poļu folklora Latgalē”. Festivālā piedalās poļu folkloras jauniešu kolektīvi no Lietuvas, Polijas, kā arī Latvijas. Daugavpilī viesojas arī Polijas valsts iestāžu amatpersonas un darbinieki- Lodzas vojevodistes pārstāvji un Lukovas pilsētas mērs Dariušs Šusteks. 2. maijā delegāciju no Polijas uzņēma Daugavpils Domē.

    Lasīt vairāk