Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 20-04-2017

    DzKSU remontē avārijas stāvoklī esošās pagalmu teritorijas (VIDEO)

    Līdz ar labvēlīgu laika apstākļu iestāšanos pilsētas daudzstāvu māju pagalmos uzsākti remontdarbi. 2015. gada martā stājās spēkā Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi par daudzdzīvokļu māju pagalmu teritoriju labiekārtošanu. Pilsētas programmā ir paredzēts līdzfinansējums 50 % apmērā labiekārtošanas darbu veikšanai vairākos virzienos, tai skaitā māju pagalmu labiekārtošanai, apgaismojuma ierīkošanai, autostāvvietu izbūvei un pagalmu ceļu rekonstrukcijai.

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Daugavpilī atklāti ZZ Čempionāta svētki

    Šodien, 20.aprīlī, Daugavpilī tika atklāti ZZ Čempionāta svētki, kas aicina piedalīties radošās un sportiskās aktivitātēs ne tikai sacensību dalībniekus, bet visus pilsētas iedzīvotājus. ZZ Čempionāts, kas ir Latvijā lielākās skolēnu sporta un prāta spēles, draudzīgās sacensības radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos, šogad norisinās jau 11. gadu, un tā pusfināla posms pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezās Daugavpilī, kur izvērtīsies par pilsētas svētkiem bērniem, jauniešiem un pārējiem aktīva dzīvesveida piekritējiem. 

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Drīz būs jauns autobusu maršruts

    Atbalstot šūšanas uzņēmuma  darbinieku lūgumu organizēt sabiedriskā transporta satiksmi starp pilsētas mikrorajoniem un cietoksni, tādējādi atvieglojot nokļūšanu darbā un mājās, Daugavpils pilsētas domes  Transporta komisija pēc AS “Daugavpils satiksme” piedāvājuma nolēma eksperimentālā kārtā no š.g. 1.maija uz 3 mēnešiem ieviest autobusu maršrutu Nr.24 “Autoosta – Jaunbūve – Ķīmiķu mikrorajons – Jaunforštadte – Cietoksnis – Autoosta”.

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Starptautiskā tikšanās Krievu licejā – jaunās sarunas par aktuālākajiem izglītības jautājumiem

    No 8.  līdz 13.aprilim Krievu licejā notika pieredzes apmaiņas seminārs starptautiskā  Nordplus projekta  „SMART Learning” (Study MAterials as Resources for Thinking-based Learning - Mācību materiāli kā skolēnu domāšanas veicināšanas resurss) ietvaros.

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Daugavpils teātra veltījums Latgales kongresa simtgadei – izrāde „Nūgrymušõ pile”

    1917. gadā Latgales kongresā tika pieņemts izšķirošs lēmums, kurš vienoja Latgali, Vidzemi un Kurzemi ceļā uz neatkarīgu Latvijas valsti. Par godu šī notikuma simtgadei 6. maijā Daugavpils teātrī notiks pirmizrāde muzikālai izrādei latgaliski „Nūgrymušõ pile” („Nogrimusī pils”). 

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    BFC Daugavpils svētdien aizvadīs pirmo 1. līgas mājas spēli!

    Jau šo svētdien plkst. 16:00 BFC “Daugavpils” galvenā komanda aizvadīs pirmo Komanda.lv 1. līgas mājas spēli, savā laukumā uzņemot Jēkabpils komandu.

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Aktīva dzīvesveida piekritējiem notika seminārs par skriešanu „Esi kustībā!”

    Gatavojoties 30.aprīļa BigBank Skrien Latvija Daugavpils pusmaratonam Daugavpilī notika seminārs par un ap skriešanu. 19.aprīlī Daugavpils Universitātē notika Sporta un jaunatnes departamenta sadarbībā ar Attīstības departamentu un Daugavpils Universitātes Sporta katedru organizēts seminārs par skriešanu, kustīgu dzīvesveidu un veselību kopumā. Savā pieredzē dalījās gan profesionāli sportisti un treneri, gan amatieri un fizioterapeits. 

    Lasīt vairāk
  • 20-04-2017

    Noticis vandālisms Daugavpils cietoksnī

    Daugavpils cietokšņa dārzā Lieldienu brīvdienās tika sabojāti 4 jaunie soliņi, kuru uzstādīšana kopā ar atkritumu urnām bija pabeigta tikai 13. aprīlī. Soliņi ir izrauti ar stiprinājumiem, sabojātas to koka detaļas. 

    Lasīt vairāk