Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 28-11-2016

    IN MEMORIAM

    Jānis Pokulis

    (04.06.1938 - 26.11.2016)

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Stradiņa universitātes profesori konsultēs mūsu ārstus (VIDEO)

    Daugavpils reģionālā slimnīca ir ieguvusi jaunu statusu, kļūstot par Rīgas Stradiņa universitātes studiju un pētniecības klīnisko bāzi. Par to liecina gan izkārtne, gan universitātes karogs pie slimnīcas ieejas. Pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis skaidro, ka sadarbības līguma noslēgšana un universitātes iekļaušana slimnīcas akcionāru vidū paver jaunas iespējas medicīnas iestādes attīstībai. Paši mediķi ir apmierināti ar to, ka būs iespēja uz vietas konsultēties ar augstskolas profesoriem un paaugstināt savu kvalifikāciju.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Latgales Centrālā bibliotēka aicina uz tikšanos ar rakstnieci Gundegu Repši

    5. decembrī Daugavpilī viesosies populārā latviešu rakstniece Gundega Repše. Plkst. 11.45 autore apmeklēs Daugavpils Krievu vidusskolu-liceju, kur tiksies ar liceja audzēkņiem un pedagogiem, savukārt plkst. 14.20 uz literāru tikšanos Latgales Centrālās bibliotēkas (LCB) lasītavā tiks gaidīts ikviens interesents. Gundegas Repšes viesošanās Daugavpilī notiek ar VKKF projekta “Dialogs. Rakstnieki Daugavpilī” 2. kārtas atbalstu.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Notiks Starptautiskajai Invalīdu dienai veltīta konference “Mēs varam vairāk”

    Daugavpils pilsētas dome sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādi “Sociālais dienests” un personu ar invaliditāti  nevalstiskajām organizācijām, atzīmējot 2016.gada 3.decembrī Starptautisko  Invalīdu dienu, rīko konferenci “Mēs varam vairāk”. Pasākums notiks Daugavpils novada kultūras centrā, Dobeles ielā 30, sākums plkst.11.00.  Konferences laikā paredzēta diskusija par personām ar invaliditāti aktuāliem jautājumiem.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Lokālpatriotisma veidošanās pirmskolā

     Ar šādu skanīgu nosaukumu Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestādē š.g. 24.novembrī norisinājās seminārs Daugavpils pilsētas pirmskolas pedagogiem. Seminārs bija saistošs tiem pedagogiem, kuri padziļināti interesējas par latvisko dzīvesziņu, kā arī tiem pedagogiem, kuri labprāt dažādo savu darbu, stiprinot bērnos piederību un lojalitāti Latvijas valstij, savam novadam un pilsētai. 

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Osvalda Zvejsalnieka personālizstāde Latgales Centrālajā bibliotēkā

    2. decembrī plkst. 15.00 Latgales Centrālās bibliotēkas abonementā tiks atklāta mākslinieka, Latvijas Mākslas akadēmijas profesora, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskolas direktora Osvalda Zvejsalnieka personālizstāde “Latgale. Lietuva. Spānija”.

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Atklātā konkursā par Stropu promenādes izbūvi pieteikušies 12 pretendenti

    28. novembrī plkst. 10.00 tika atvērti pieteikumi konkursam par Stropu promenādes izbūvi un gaismekļu piegādi. Pieteikušies 12 pretendenti. Komisija izvērtēs visus iesniegtos dokumentus un noteiks uzvarētāju

    Lasīt vairāk
  • 28-11-2016

    Daugavpils ielas un ietves tīra pilnā apjomā

    Turpinās intensīva snigšana. DPPI “Komunālas saimniecības pārvalde” informē ka, A/S “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” veic pilsētas uzkopšanu pilnā apjomā.

    Lasīt vairāk