Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 23-07-2014

    Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” atkārtoti informē (PAPILDINĀTS)

     Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” atkārtoti informē, ka 23., 25., 28. un 30.jūlijā, kā arī 1., 4., 6., 8., 18., 20. un 22.augustā, dīzeļvilciens Nr.802 Rīga-Daugavpils nekursēs posmā Līksna-Daugavpils.

    Izmaiņas vilciena sarakstā noteiktas saistībā ar sliežu ceļa remontdarbiem posmā Līksna-Daugavpils.

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Daugavpils muzejā tiks atklāti dzintara noslēpumi

    Turpinot aizsākto tradīciju, arī šī mēneša pēdējā svētdienā, 27. jūlijā plkst. 13.00, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā ikviens interesents tiek aicināts uz ĢIMENES DIENU. Jūlija saulainajās dienās muzejā varēs izzināt visus saules akmens – dzintara – noslēpumus.

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Startē pilsētas pludmales volejbola čempionāts

    Jau šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts pirmaisDaugavpilsatklātā pludmales volejbola čempionāta posms. 26. jūlijā pirmās cīņas aizvadīs vīriešu grupas pārstāvji.

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Notika diskusija par Latvijas simtgades svinību pasākumiem

    Pirmdien, 20. jūlijā  Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā LR Kultūras ministrija sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi rīkoja diskusiju par Latvijas simtgades svinību pasākumiem. Tajā piedalīties bija aicināti politiķi, kultūras, zinātnes, izglītības darbinieki, nacionālo kultūras biedrību pārstāvji. Diskusiju vadīja kultūras ministres padomniece Latvijas simtgades koordinēšanas jautājumos Leonarda Ķestere.   

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Etnogrāfijas ceļojošā vasaras skola

    Piedaloties etnogrāfijas ceļojošās vasaras skolas nodarbībās, no 14. līdz 18. jūlijam Daugavpils Universitātes Vēstures studiju programmu studenti un dažādu gadu absolventi kopā ar Daugavpils novada muzeju un kultūras centru darbiniekiem padziļināja savas zināšanas un prasmes latviešu tradicionālā tērpa vēsturē un mūsdienu lietojuma pamatos.

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Sestdien Daugavpilī notiks lielākais amatieru futbola turnīrs Latvijā “Mītava Open”

    26. jūlijā stadionā “Celtnieks” norisināsies “Mītava Open” amatieru futbola turnīrs, kurā iespēja piedalīties ir ikvienam. Pieteikšanās notiek elektroniskā formātā.

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Par tramvaju un autobusu pieturvietu pārnešanu

    Firma "Binders" informē, ka sakarā ar būvdarbiem objektā „Tramvaju līnijas 18.novembra ielas posmā no Vienības ielas līdz Valkas ielai pārbūve projekta „Daugavpils pilsētas tramvaja transporta infrastruktūras renovācija” ietvaros” tiks pārceltas sekojošas sabiedriskā transporta pieturas :

    Lasīt vairāk
  • 22-07-2014

    Ceturtdien ledus hallē Maskavas dejotāju paraugpriekšnesums

    Daugavpils Ledus halles kolektīvs aicina 24. jūlijā apmeklēt Maskavas sportistu paraugpriekšnesumu dejās uz ledus. Ieeja bezmaksas.

    Lasīt vairāk