Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 17-07-2012

    Sociālo jautājumu komitejas sēdes darba kārtība

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2012

    APSTIPRINĀTS DAUGAVPILS MARKA ROTKO MĀKSLAS CENTRA LOGO

    Ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centra padomes 2012.gada 29.jūnija un 16. jūlija lēmumu apstiprināts Daugavpils Marka Rotko mākslas centra logo. No 31 iesūtītā logo, padome izraudzijās trīs logo variantus, starp kuriem viens tika nominēts pirmajai vietai. Arī Marka Rotko meita Keita Rotko – Prizele un dēls Kristofers Rotko apstiprināto logo ir novērtējuši atzinīgi.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2012

    Polijas Malopolskas reģions piedāvā sadarbību tūrisma jomā

    17. jūlijā Daugavpili apmeklēja Polijas Malopolskas vojevodistes kancelejas direktora vietnieks Zdobislavs Milevskis. Daugavpils Domē viesi uzņēma Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

    Kulakovas kundze ar Zdobislavu Milevski pazīstama kopš Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa vizītes Malopolskas reģionā. Delegācijas sastāvā tad bija arī Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova. Domes priekšsēdētāja izteica prieku pilsētā uzņemt viesi no Polijas un akcentēja viņa uzmanību uz to, ka Daugavpilī ir liela poļu kopiena, kas aktīvi iesaistās pilsētas sabiedriskajā dzīvē. 

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2012

    Fotokonkurss „Parādi pilsētu viesiem!”

    Jaunatnes departaments izsludina fotokonkursu „Parādi pilsētu viesiem” un aicina jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem ar fotogrāfijas palīdzību parādīt pazīstamas, skaistas un mūsu pilsētai raksturīgas ainas vai lietas, uz kuru fona varētu bildēties Daugavpils iedzīvotāji un viesi.

    Katrs dalībnieks var sniegt līdz 5 darbiem.

     

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2012

    Būtiskas izmaiņas Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virzienu vilcienu kustības sarakstos

    Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens”  informē, ka saistībā ar otrā sliežu ceļa izbūvi iecirknī Skrīveri-Krustpils tiks veikti pārmiju likšanas darbi Skrīveru, Aizkraukles, Kokneses un Pļaviņu stacijās, tādēļ 24.,26.,31.jūlijā, kā arī 2.augustā, noteiktas būtiskas izmaiņas Aizkraukles, Krustpils, Daugavpils un Zilupes virzienu vilcienu kustības sarakstos.

    Daži vilcieni nekursēs visā maršrutā, savukārt vairāki būs atcelti dzelzceļa iecirknī Lielvārde-Aizkraukle. Lielākoties šo vilcienu vietā pasažieru pārvadājumus starp Lielvārdes un Aizkraukles stacijām nodrošinās īpaši norīkoti autobusi, kuri piebrauks pie Jumpravas un Skrīveru dzelzceļa stacijām, kā arī apstāsies uz šosejas autobusu pieturās Kaibala, Dendroloģiskais parks un Aizpurves. Autobusos būs derīgas visu veidu dzelzceļa braukšanas biļetes.

    Lasīt vairāk
  • 13-07-2012

    Daugavpils pilsētas domes TV studija piedāvā:

    Pašvaldības ziņas 13.07.2012.

    Cienījamie  Daugavpils pilsētas domes oficiālās mājas lapas apmeklētāji!
    Sākot ar 2012. gada 1. jūliju visus videomateriālus par Daugavpils pašvaldības darbu jūs varat apskatīt jaunajā vietnē www.tv.daugavpils.lv/
    Laipni lūdzam Daugavpils pilsētas domes video portālā!


    Lasīt vairāk
  • 13-07-2012

    Karatē. Zelts, Sudrabs, Bronza

    No 2012. gada 5. jūlija līdz 11. jūlijam Lietuvas pilsētā Šiauliai norisinājās 5 - tās Pasaules Sporta Spēles, ko organizēja starptautiskā organizācija TAFISA ( The Association For International Sport for All ), un kuru patronese ir Lietuvas Republikas prezidente Daļa Gribauskaite.

    Lasīt vairāk
  • 13-07-2012

    Par Gubisčes ezera projekta iesniegumu

    Daugavpils pilsētas dome ir saņēmusi Life+ komitejas pieņemto lēmumu par Life+2011 projektu finansēšanu, kur tika iesniegts projekts par Gubisčes ezera bioloģiskās daudzveidības saglabāšanu, tā galvenais mērķis bija uzlabot ezera ekosistēmu. Projekta pieteikums tika sagatavots sadarbībā ar Daugavpils Universitātes un Latgales Zoodārza speciālistiem. 

    Lasīt vairāk