Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-08-2011

Sociālo lietu pārvalde rīkoja svētkus Zinību dienas priekšvakarā


31. augustā Vienības laukumā skanēja mūzika, bērnu čalas. Sociālo lietu pārvalde (SLP) sociālo ģimeņu bērniem rīkoja svētkus. Īpaša uzmanība tika veltīta pirmklasniekiem.

Svētkus atklāja SLP vadītāja Svetlana Gavrilova. Skolēnus un viņu vecākus sveica  Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova: “ Īpaši gribu apsveikt pirmklasniekus un viņu ģimenes. Tieši jums šogad skanēs pirmais skolas zvans un aicinās sākt ceļu zināšanu kalnā. Paldies vecākiem par jūsu rūpēm. Novēlu gaišus svētkus, labu garastāvokli, sekmes mācībās un mīlestību ģimenēs”.

Sociālajās ģimenēs pilsētā šogad ir 90 pirmklasnieki. Visi viņi bija aicināti uz Vienības laukumu. Pirmklasniekiem bija sarūpētas dāvanas, kuras bērniem pasniedza Žanna Kulakova ar ceļa vārdiem uzsākot skolas gaitas. Tie vēl nav visi pārsteigumi. 1. septembrī pirmklasnieki dosies uz kinoteātri, lai noskatītos filmu.

Sociālo lietu pārvaldes mērķis bija sniegt bērniem neaizmirstamus mirkļus, pabūt kopā ar citām ģimenēm, izklaidēties, lai mazie skolnieki justu, ka tie ir svētki tieši viņiem.

SLP vadītāja Svetlana Gavrilova izsaka lielu pateicību visiem sponsoriem par jaukajām dāvanām pirmklasniekiem.

Sociālo lietu pārvaldes struktūrvienības bija sagatavojušas prezentācijas. Bērniem bija iespēja izklaidēties, apgūt jaunas iemaņas. Savukārt, jaunie skatuves mākslinieki sniedza koncertu.

Šāds pasākums visas pilsētas mērogā tika rīkots pirmo reizi. Tāpēc Zinību dienas svētku svinēšanā Vienības laukumā līdzdarbojās arī citas ģimenes, jo iepriekš Sociālo lietu pārvalde šādu pasākumu rīkoja šaurā lokā.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ