Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-02-2015

Radošie kolektīvi aicināti pieteikties dalībai Daugavpils pilsētas svētkos!


Līdz šī gada 31. martam radošie kolektīvi aicināti pieteikties dalībai Daugavpils pilsētas svētkos “Daugavpils – 740”, kas norisināsies 1. – 7. jūnijā.

Daugavpils pilsētas dome un Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde ir izsludinājusi pieteikšanos dalībai pilsētas svētkos. Tiek aicināti dažādu žanru radošie kolektīvi (estrādes mūzika, deja, klasiskā mūzika, instrumentālā mūzika, tango ritmi, pūtēju orķestru mūzika, alternatīvais mūzikas stils, tautas mūzika, ielu kultūra, teātru performances, cirks u.c.) pieteikties koncertiem, kas notiks 1. – 4. jūnijā uz koncertskatuvēm pilsētas mikrorajonos;  5 jūnijā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā (Instrumentālā mūzika, roks, pop punk, heavy metal…) un 6. jūnijā uz skatuvēm Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja pagalmā, Dubrovina parkā, Rīgas ielas skulptūrdārzā, Viestura un Rīgas ielas krustojumā. Savukārt 7. jūnijā visi pilsētas svētku dalībnieki aicināti apmeklēt Latgales dziesmu svētkus, kas pilsētas svētku noslēgumā norisināsies Stropu estrādē.

Pieteikuma anketas jāiesūta līdz 2015. gada 31. martam uz e-pastu dlkc@apollo.lv.

Pieteikuma anketa

Dinaburga – Borisogļebska – Dvinska – Daugavpils – pilsēta, kas ar dažādiem nosaukumiem kopš 1275.gada lepni izvietojusies Daugavas krastos pie Latvijas Austrumu robežas. Daugavpils šogad svin  740. dzimšanas dienu. Ar sev raksturīgo māju sajūtu un viesmīlību Daugavpils aicina ciemos.  No 1. līdz 7.jūnijam pilsēta atklās pilnībā savu daudzveidību, bagāto vēsturi, kultūras mantojumu un vienotību. Svinēsim svētkus kopā un iepazīsim Daugavpili!

 

Papildus informācija:

t.: +371 65427552




Atpakaļ