Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-08-2011

Parakstīta Daugavpils Nodomu deklarācija par Nocietinātajām ideālajām pilsētām Eiropā


Eiropas Nocietināto ideālo pilsētu iniciatīvas konferences ietvaros Daugavpils cietoksnī Tūrisma un informācijas centrā 30. augustā notika Daugavpils Nodomu deklarācijas parakstīšana.

Deklarāciju parakstīja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un visi konferences dalībnieki.

Žanna Kulakova pirms deklarācijas parakstīšanas klātesošos informēja par pašvaldības aktivitātēm cietoksnī, par rekonstruēto ūdenstorņa ēku, kur notiek parakstīšana, par Daugavpils ģerboni un pasākumiem tūrisma veicināšanā.

Kulakovas kundze izteica cerību, ka konference sniedza jaunas idejas, informāciju, jaunu pieredzi. Pēc deklarācijas parakstīšanas Žanna Kulakova izteica pateicību konferences dalībniekiem par atbalstu, dalību konferencē, par gatavību palīdzēt Daugavpils cietokšņa atdzimšanā. “ Mēs kopā esam liels spēks, kas palīdzēs atdzimt mūsu cietoksnim, popularizēs Daugavpils vārdu pasaulē un veicinās arī citu cietokšņu attīstību. Paldies par atbalstu, ieinteresētību un pieredzi, ko dāvājāt mums”, uzsvēra Žanna Kulakova.

Pēc deklarācijas parakstīšanas konferences dalībnieki apskatīja Daugavpils suvenīrus un degustēja Daugavpils preces, bet pēc tam devās ekskursijā pa Daugavpils cietoksni.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ