Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-08-2011

Daugavpilī sāka darbu Ideju viesnīca


26. augustā svinīgi tika atklāts Biznesa inkubators Ideju viesnīca. Galvenais mērķis ir uzņēmējdarbības veicināšana- atbalsts jaunas uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Tādi inkubatori veiksmīgi strādā Rēzeknē, Balvos un Līvānos. Kā strādā uzņēmēji šajos inkubatoros varēja pārliecināties ražojumu izstādē, kur pārstāvēti bija vairāk nekā 20 uzņēmumi. Atklāšanas pasākumā piedalījās pašvaldību, banku, sabiedrisko organizāciju pārstāvji, uzņēmēji.

Biznesa inkubatora atklāšanas ceremonijā Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska uzsvēra, ka pašvaldībai nozīmīga ir katra darbavieta, tāpēc ir prieks, ka pilsētā uzņēmējdarbība attīstās. Jankovskas kundze apsolīja pašvaldības atbalstu, lai vairotos Daugavpils prece un novēlēja jaunas idejas un to realizāciju dzīvē.

Visi klātesošie atzina, ka ļoti svarīgi ir just atbalstu, zināt, kur var saņemt konsultāciju, palīdzību, bet īpaši svarīgi tas ir uzsākot jaunu biznesu, sperot pirmos soļus sava uzņēmuma atvēršanā. Tieši tas ir Biznesa inkubatora galvenais uzdevums.

Biznesa inkubatora Ideju viesnīca durvis ir atvērtas. Inkubatora speciālisti ir gatavi sadarbībai un jaunu ieceru realizācijai. Inkubators darbojas Daugavpilī, Valkas ielā 6a.

 

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ