Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-08-2011

Par akciju „Paēdušai Latvijai” Daugavpilī


No 2010. gada februāra līdz 2011. gada jūlijam Sociālo brīvprātīgo biedrība „ODIN/VITA” kopā ar portālu www.ziedot.lv  un ar reģionālām labdarības organizācijām visā Latvijā piedalījās akcijā „Paēdušai Latvijai”

Ģimenēs ar bērniem, kurās kāds no strādājošajiem ir zaudējis darbu, pašvaldība nav piešķīrusi trūcīgās ģimenes statusu, ienākumi ir zemāki par iztikas minimumu (Ls 167uz 1 cilvēku) bija iespēja saņemt pārtikas paku. Bija izdotas 1549 pārtikas pakas.

2011.gada augustā biedrība pārstāj darboties šajā akcijā Daugavpilī, pamatojoties uz paku saņēmēju pasivitāti.

Biedrības „ODIN/VITA” vadītāja Nataļja Demjaņenko izsaka pateicību par sadarbību akcijas realizācijā: holdinga „Antaris” firmai A/S „Maiznīca Dinella” , SIA „СССР”  un  SIA „TNT” par produktu paku piegādi no Rīgas uz Daugavpili;  Daugavpils pilsētas domei un Latviešu kultūras centram par telpu nodrošināšanu paku izdošanai kinoteātrī „Renesanse”; uzņēmumiem „MAXIMA”, „Swedbank”, „LMT”  un to darbiniekiem par ziedojumu vākšanu Daugavpils ģimenēm; jauniešu organizāciju „KISLOROD” un „ODIN/VITA” brīvprātīgajiem par pārtikas paku  izkraušanu un izdali. Liela pateicība televīzijai “DAUTKOM TV”, avīzēm „Сейчас”, „НАША Газета”, „Миллион”, „Latgales laiks”, informācijas portāliem www.gorod.lv , www.grani.lv un www.d-fakti.lv  par informācijas izvietošanu par akciju „Paēdušai Latvijai”.

 

 

Sagatavoja:Vladislavs Savičs

 

 

Papildinformācijai:
Nataļja Demjaņenko
Sociālo brīvprātīgo biedrības „ODIN/VITA” vadītāja
Mob.26896280
E-pasts: nataljadem@yahoo.de

 

 

 

M.Vingre

20029858




Atpakaļ