Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

30-12-2014

Daugavpils sagaida Jauno gadu (VIDEO)


Priekšā ir brīvdienas un daudziem būs iespēja pabūt ģimenes lokā, svinēt ar draugiem, bet daži strādās, lai nodrošinātu komfortu, izklaides un drošību svētku laikā. 31. decembrī  un 1. janvārī  kultūras iestādes nestrādās, bet sākot no 2. datuma tās strādās pēc ierastā  grafika.
3. janvārī plkst. 11.00 Daugavpilī, pie krusta Slobodkā notiks piemiņas pasākums, kas veltīts Daugavpils atbrīvošanas 95. gadadienai.
Sākot no 1. janvāra aicina Rūķu namiņš, kas darbosies līdz 7. janvārim. Šeit būs Salavecis un pasaku varoņi. 3. janvārī  izklaides programmu nodrošinās Krievu kultūras centrs, bet 4. janvārī  - Baltkrievu kultūras centrs. Vienības laukumā no plkst. 10.00. līdz plkst. 22.00.  strādā arī slidotava.
1. janvārī plkst. 1.00. Vienības laukumā notiks Jaunā gada svētku salūts. Visi aicināti kopā svinēt pirmās Jaungada stundas.  „Daugavpils satiksme” paziņo, ka būs nodrošināti  sabiedriskā transporta papildus reisi.
1.  janvārī tiks atcelti  pirmie autobusu reisi, jo pēc pieredzes  pasažieru nav. Sabiedriskā transporta kustības saraksts ir apskatāms uzņēmuma mājas lapā  www.tramvajs.daugavpils.lv

 

 

 




Atpakaļ