Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-12-2014

Daugavpilieši dāsni dāvāja prieku bērniem no trūcīgajām ģimenēm


19.decembrī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā notika labdarības akcijas „Dāvā prieka mirkli” noslēguma pasākums. Pateicoties daugavpiliešu atsaucībai tika savākti vairāki simti dāvanu bērniem no trūcīgajām un daudzbērnu ģimenēm.

Noslēguma pasākumā Sociālo lietu pārvaldes pārstāvjiem tika nodotas visas dāvanas, ko labdarības akcijas laikā saziedoja pilsētas iedzīvotāji un organizācijas.

Labdarības akcija norisinājās no 20.novembra līdz 18.decembrim.Nepilna mēneša laikā kopīgiem spēkiem izdevās savākt vairāk nekā 100 grāmatu, krāsojamās grāmatas, vairākus desmitus galda spēļu, lielu kasti ar kancelejas piederumiem, daudz jo daudz rotaļlietu un bērnu drēbīšu, kā arī citus interesantus suvenīrus un saldumus, kas tiks nodoti bērniem no Daugavpils trūcīgajām un daudzbērnu ģimenēm.

Sociālo lietu pārvaldes pārstāvji pateicās par atsaucību visiem akcijas dalībniekiem un pasniedza muzeja direktorei Rutai Ģipterei pateicības rakstu par sadarbību 2014.gadā.

Sirsnīgu svētku noskaņu noslēguma pasākumā uzbūra Daugavpils 13.vidusskolas mazie audzēkņi – vokālais ansamblis „Wonderland” un tā vadītāja Alise May.

 Pasākuma izskaņā bērni no daudzbērnu un nepilnām ģimenēm un viņu vecāki piedalījās Ziemassvētkiem veltītajā interaktīvajā muzeja programmā.

Muzejs izsaka vissirsnīgāko pateicību ikvienam, kas piedalījās labdarības akcijā un dāvāja savas sirds siltumu bērniem, kuriem tas tik ļoti nepieciešams. Īpaša pateicība par aktīvu dalību – „Saskaņas” pamatskolas pedagogiem  un audzēkņiem, kas savāca ļoti daudz lielisku Ziemassvētku un jaungada dāvanu.

Sveicam visus Ziemassvētkos un Jaunajā 2015.gadā un vēlam dāvāt vienam otram prieka mirkļus un siltumu ne tikai svētkos – lai arī ikdiena ir piepildīta ar laimi, mīlestību un līdzcilvēku sirds siltumu! Priecīgus Ziemassvētkus!




Atpakaļ