Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

22-12-2014

Daugavpils pašvaldības policijai – 20! (VIDEO)


22. decembrī  Daugavpils pašvaldības policijā notika svinīga ierinda veltīta iestādes 20. gadadienai. Pašvaldības policijas darbiniekus apsveica Daugavpils Domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis,  kapelāns, kolēģi no Polijas: pašvaldību un novadu policijas priekšnieku valsts padomes prefekts Artūrs Holubčiks un Elkas pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Kžištofs Skiba.
Pašvaldības policija ir bruņota militarizēta pašvaldības institūcija, kuras pienākums ir aizsargāt personu dzīvību, veselību, tiesības un brīvību, īpašumu, sabiedrības un valsts intereses no noziedzīgiem un citiem prettiesiskiem apdraudējumiem. Pašvaldības policijas  viens no pienākumiem ir Daugavpils pilsētas domes saistošo noteikumu izpildes kontrole.
Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas darbinieki pastāvīgi piedalās dažāda līmeņa sporta sacensībās. Labākais sasniegums – zelta, sudraba un bronzas medaļas, kuras iegūtas Pasaules policijas un Ugunsdzēsēju sporta spēlēs. Policisti piedalījās arī Eiropas Pašvaldību policiju konferencēs.
Par godu 20. gadadienai, labākie Pašvaldības policijas darbinieki, kā arī to institūciju pārstāvji, ar kuriem sadarbojas Pašvaldības policija, tika apbalvoti ar krūšu zīmēm un Goda rakstiem.  Svētā Pētera Ķēdēs baznīcā notika svinīgais dievkalpojums.

 

 

 




Atpakaļ