Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-09-2014

DZKSU atzīmēja savu 70. dzimšanas dienu (VIDEO)


Daugavpils dzīvokļu un komunālas saimniecības uzņēmuma vēsture cieši saistīta ar Otrā Pasaules kara beigām. 1944.gadā 27. jūlijā pilsēta tika atbrīvota no fašistiskās armijas un  jau 1944.gada 17.septembrī – izveidota pilsētas dzīvokļu pārvalde, kurā ietilpa 22 namu pārvaldes.  Pārvaldes galvenais uzdevums bija dzīvojamā fonda kapitālo un kārtējo remontu veikšana, dzīvokļu uzskaite un sadale.
Ar gadiem mainās uzņēmuma statuss, bet galvenais uzdevums palika nemainīgs – kapitālā un tekošā  dzīvokļu fonda remonts.
Piektdien, 26. septembrī, sakarā ar uzņēmuma  jubileju, Daugavpils pilsētas domē notika Latvijas dzīvokļu un komunālo uzņēmumu asociācijas izbraukuma sēde. Ekskursijas laikā pa pilsētu un DZKSU objektiem viesi pārliecinājās, ka uzņēmuma kolektīvs ir organizēts, darbīgs un saliedēts.
Kā atzīmēja Daugavpils dzīvokļu un komunālas saimniecības uzņēmuma vadītājs Jevgenijs Oļenovs, kolektīva darbs virzīts uz to, lai nodrošinātu  dzīvojamo māju kvalitatīvu  un komfortablu apkalpošanu.
Neskatoties uz katra Latvijas dzīvokļu saimniecības uzņēmuma darba specifiku tiem ir līdzīgas problēmas. Tajā skaitā, slikts dzīvojamā fonda tehniskais stāvoklis un zema iedzīvotāju maksātspēja, taču Daugavpils  dzīvokļu un komunālas saimniecības uzņēmuma kolektīvs, pēc vadītāja vārdiem, ir spējīgs risināt uzdevumus.
Sakarā ar jubileju ar goda rakstiem un dāvanām tika apbalvoti 95 uzņēmuma darbinieki.

 

 

 




Atpakaļ