Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

02-06-2014

Tīrība un kārtība Daugavpilī – visu pilsētnieku rūpes (VIDEO)


Sagatavošana vasaras sezonai   ir pilsētas komunālo dienestu  prioritāte. Nepieciešams parūpēties par atpūtas vietām un piedāvāt iespēju ātri  pārvietoties no viena mikrorajona uz otru. Runa iet par Grīvas, Kalkūnu un Niderkūnu iedzīvotājiem. Caur Lauceses upi iet visīsākais ceļš starp  šiem mikrorajoniem. Katru gadu ziemas periodā pontona tiltu novāc, bet vasarā atgriež  atpakaļ. Šogad vecā nedrošā  metāla tilta vietā uzņēmums „Labiekārtošana D” iegādājās jaunu koka pontonu. 
Katru gadu vecā tilta pārvietošana izmaksāja 5 tūkst. lati. Jaunā tilta vērtība ir  2 738 eiro un papildizdevumu transportēšanai neprasa. Koka konstrukcija ir apstrādāta ar antiseptiķi. Speciālisti cer, ka vietējie iedzīvotāji saudzēs  pilsētas mantu, un situācija, kādu novēroja Šuņu ezera pludmalē neatkārtosies. Peldēšanās sezonas sākumā šeit labiekārtoja teritoriju, uzstādīja biotualetes un ģērbtuves, bet kādiem tas  neiepatika. Pludmale kļuva par vandāļu upuri.
Tagad būs nepieciešama papildus nauda,  lai nodrošinātu šeit kartību. 2. jūnijā pilsētā sākās Pilsētas svētku pasākumi. Tas ir laiks, kad varam parādīt īstu mīlestību pret  savu pilsētu.  Ievērosim kartību un tīrību!

 

 

 




Atpakaļ