Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

31-05-2011

Darba devēju konfederācijas vadītāji 31. maijā tiksies ar Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu


31. maijā Daugavpili apmeklēs Latvijas Darba devēju konfederācijas vadība. Vizīte sāksies plkst. 12.00 Daugavpils Domē, kur notiks tikšanās ar Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

Lai izprastu aktuālās reģionu vajadzības, rosinātu informācijas apmaiņu un sekmētu savstarpējo sadarbību, kā arī klātienē diskutētu par problēmām, ar kurām saskaras uzņēmumi, 2011. gada pavasarī Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) vadība viesojas lielākajās Latvijas pilsētās, lai tiktos ar reģionālajām darba devēju organizācijām un reģionu uzņēmējiem. Latgales reģionā šāda tikšanās notiek Daugavpilī.

31. maijā plkst. 15.00 Latgales Mācību centra konferenču  zālē (Daugavpilī, Saules ielā 38) notiks tikšanās ar reģiona uzņēmējiem, lai pārrunātu LDDK aktualitātes un reģiona darba devēju darbības prioritātes.
LDDK pārstāvēs ģenerāldirektore Elīna Egle, LDDK Latgales reģionu tās eksperti – sociālā dialoga koordinatore Skaidrīte Baltace un konsultants darba tiesību un aizsardzības jautājumos Egils Gribačenoks, kā arī AS „Inspecta Latvia” pārstāvji.
Pasākumā tiks apbalvoti labākie darba devēji Latgales reģionā, notiks pētījuma „Darba apstākļi un riski Latvijā 2009-2010” AS „Inspecta Latvia” pētījuma prezentācija.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ